NaslovnicaVijestiMERCATO LUDUJE - Roma prodaje Radju i kupuje igrača PSG-a!

MERCATO LUDUJE – Roma prodaje Radju i kupuje igrača PSG-a!

Dok cijeli svijet prati Svjetsko prvenstvo i uživaju u nogometu, u Italiji iskorištavaju situaciju dok pola svijeta gleda u drugom smjeru. Mercato u Italiji luduje – u ovom trenutku vrlo je blizu transfer Radje u Inter, a umjesto njega u Roma stiže sjajni igrač iz PSG-a.

mercato

AS Roma prodaje Radju Nianggolana. Roma bi za njega trebala dobiti 29 milijuna eura + Pinamontija i Zaniola, dva supertalentirana igrača iz Interove akademije za mlade igrače. Za novce kojeg dobiju za Radju Nianngolana mogao bi doći Ziyach iz Ajaxa, a Ante Ćorić iz Dinamo Zagreba i Justin Kluivert iz Ajaxa već su došli.

Roma i Monchi znaju kako su Ćorić i Kluivert tek talenti, oni su poput dijamanta kojeg tek treba brušiti. Ziyach je nešto stariji i iskusniji, ali još je uvijek nedokazan na najvećoj sceni. Stoga AS Roma mora dovoditi i one nešto starije i iskusnije igrače koji će svojim nogometnim znanjem pomoći i rezultatu tima i napretku tih mladih talenata.

[su_bet365_koeficijenti]

Stoga bi u klub mogao doći Javier Pastore, 28-ogodišnji veznjak PSG-a koji nije zadovoljan minutažom i statusom u bogatom klubu iz Pariza. Javier Pastore stigao je u PSG 2011. godine za 42 milijuna eura i do tada je odigrao 269 utakmica pri čemu je zabio 45 golova te asistirao 62 gola. Došlo je vrijeme da PSG-u kaže zbogom i krene u nove izazove u karijeri. Mino Raiola već je viđen u Milanu s ljudima Rome kako dogovaraju ovaj posao.

Taj novi izazov je Roma, klub koji ima ozbiljan projekt i ozbiljne ambicije. Za sportskog direktora doveli su Monchija koji je dao gotovo momentalne razultate – treće mjesto u prvenstvu i polufinale Lige prvaka. Roma je spremna Pastoreu dati izdašan ugovor za njihove prilike – naime, Rimljani Pastoreu nude 4 milijuna eura po sezoni, a cifra koja bi pripala PSG-u je između 15 milijuna eura + 3 milijuna eura potencijalnih bonusa.

[su_bet365_100bonus]

Da bi Roma mogla toliko kupovati netko će morati otići, a to neće biti smao Radja – na listi za prodaju nalaze se još i Alisson koji je na meti Real Madrida, a Roma traži 70 milijuna eura, a na prodaju bi mogli i Strootman i Perotti. Osim navedenih u klub bi mogao doći Bruno Fernandes, sjajni Portugalac iz Sportinga koji je raskinuo ugovor s klubom i sada je slobodan igrač.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!