NaslovnicaVijestiMessi potpisao novi ugovor, a evo koliko će sedmično zarađivati

Messi potpisao novi ugovor, a evo koliko će sedmično zarađivati

Argentinac Leo Messi potpisao novi ugovor sa Barcelonom, on je produžio ugovor do 2021. godine!

Messi potpisao novi ugovor

 

Napadač Barcelone Leo Messi je rekao kako je sada još bliže svom snu – da završi karijeru u Barceloni. Nakon što je potpisao novi ugovor otkupna klauzula za Messija iznositi će 700 miliona eura, dok će Leo Messi sedmično zarađivati skoro 600.000 eura!

Argentinac će po novom ugovoru ostati u Barceloni do 2021. godine, a Messiju još uvijek nije istekao ni stari ugovor koji traje još jednu godinu…

[su_live_koeficijenti]

“Moj cilj je da nastavimo u onom do čega smo stigli, te da nastavimo pisati historiju”, rekao je Leo Messi, te nastavio:

“Ovaj klub i ja samo imali sreće da uradimo mnogo fantastičnih stvari zajedno i nadam se da će ih u budućnosti biti još više!”

“Sretan sam zbog toga što sam ovdje nastavio karijeru, u svojoj kući. San mi je bio da završim karijeru u Barceloni, a idem ka tom snu. Svaki igrač ima odgovornst prema ovom klubu kako bi mogli osvajati još više titula u budućnosti”, tvrdi Leo Messi.

Predsjenik Barcelone Josep Maria Bartomeu tvrdi da je Messi najbolji igrač na svijetu u historiji nogometa, te je rekao da je klauzula za Messija znatno porasla.

[su_premierleague]

“Klauzula za otkup Messija se morala promjeniti, te je sa 300 miliona eura skočila na 700 miliona eura. Zadovoljstvo mi je vidjeti Messija da je obnovio ljubav prema svom klubu” kaže predsjenik Barcelone Josep Maria Bartomeu

Leo Messi je prije 4,788 dana debitovao za Barcelonu, 36 hat-trickova za Barcelonu, 30 trofeja, osam puta La ligu je osovjio, te Ligu prvaka četri puta.

Leo je za Barcelonu odgirao 602 utakmice, a postigao je 523 golova, te se priča nastavlja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!