NaslovnicaVijestiNabil Fekir se dovodi u vezu sa još jednim velikanom nakon što...

Nabil Fekir se dovodi u vezu sa još jednim velikanom nakon što mu je propao transfer u Liverpool

Nabil Fekir pokazao je Liverpoolu prošlog tjedna da su pogriješili što su stopirali njegov transfer. Lyonova zvijezda bio je na pragu prelaska u Liverpool za 60 miliona funti, transfer je propao, a Fekir igra bolje nego ikada u karijeri.

fekir

On je odigrao odličan susretu u pobjedi protiv Manchester Cityja u Ligi prvaka a nakon toga je uveliko pomogao Lyonu da slavi protiv Marseillea rezultatom 4:2 u Francuskoj ligi u meču u kojem je pogodio i asistirao.

U Liverpoolu, naravno, trenutno i ne žale toliko zbog Fekira. Jurgen Klopp ima sjajan početak nove sezone i nalazi se na vrhu tablice Premier lige. Redsi su, da napomenemo bili dogovorili transfer Fekira, ali njegova povijest ozljeda je zaustavila taj transfer.

>> LEGENDARNI NAPADAČ PRIZNAO: Igrači Intera su mi čestitali nakon što sam udario Balotellija 2010. godine!

Nije jasno hoće li Klopp ponovno krenuti u lov na Fekira u januaru ili je ipak zadovoljan sa onim igračima koje trenutno ima u klubu.

[su_bet365_100_bonus]

Ali ako se odluči za povratak u borbu za Fekira, ovaj put će se suočiti s konkurencijom. I to kakvom. Prema L’Equipeu, Fekir je privukao pozornost Real Madrida.

Los Blancosi, koji su porazili Liverpool u finalu Lige prvaka prošle sezone, pomno prate igre ofanzivnog veznjaka jer navodno već u januaru žele da ga vide u Madridu. Real Madrid je već pokušao da doveda pojačanje u napadu ali su njihove ponude za Neymara, Eden Hazarda i Kylian Mbappea odbijene.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!