NaslovnicaVijestiNapokon otkriveno: Što je Lionel Messi rekao sucu nakon što mu nije...

Napokon otkriveno: Što je Lionel Messi rekao sucu nakon što mu nije priznao gol?

Lionel Messijev gol protiv Valencije u nedelju nije priznat, a ono što je rekao sucu nakon toga je sada otkriveno.

Napokon otkriveno

Najbolje dvije ekipe u ovom trenutku u La Ligi su se suočile u nedelju navečer. Lideri La Lige Barcelona je putovala na Mestallu kako bi se suočili sa drugoplasiranom Valencijom.

Domaćini su poveli. Rodrigo je postigao gol za Valenciju oko 60 minute, da bi Jordi Alba u 81. minuti izjednačio na asistenciju Messija.

Dok je Alba postigao zadivljujući gol, glavna tema ove utakmice je bila ta što čist gol Messija nije bio priznat u 30. minuti susreta.

[su_live_koeficijenti]

Lopta je u 30. minuti prešla liniju nakon što je Messi šutirao, da bi zatim lopta prošla ispod nogu vratara Valencije i prešla liniju, nakon čega sudac nije svirao gol, nego da se igra nastavi.

Messi je krenuo da slavi gol, misleći da je obilježio svoj produžetak ugovora sa golom, ali to nije bio slučaj.

Sa tehnologijom na gol liniji koja još uvijek nije uvedena u La Ligi, za razliku od nekoliko vodećih liga širom svijeta, gol nije priznat i igra se nastavila, a to je izazvalo gnjev gostujućih igrača.

Jasno frustriran odlukom sudaca, Messi je navodno rekao sucima: “Pogriješio si, sada ćeš to vidjeti.”

[su_bonus]

Linijski sudija je rekao: “Nije bilo jasno”, dok je sudac Villanueva dodao: “Nisam siguran, to nije gol.”

Messi je nastavio demonstrirati: “Linija je ovdje, a lopta je ovdje”, na što mu je Iglesisa Villanueva odgovorio: “Nisam bio siguran, vidjet ćemo ga u svlačionici.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!