NaslovnicaVijestiNekada najbolji strijelac Premier lige se vraća u Englesku: Ekipa iz Londona...

Nekada najbolji strijelac Premier lige se vraća u Englesku: Ekipa iz Londona glavni kandidat za njegov potpis!

Vrijeme Graziana Pellea provedeno u kineskoj Super ligi moglo bi se uskoro završiti, a talijanski napadač povezan je s iznenađujućim povratkom u Premier ligu i to u ekipu iz glavnog grada Engleske.

najbolji strijelac Premier lige

Bivši  napadač Southamptona uskoro bi se mogao vratiti u Premier ligu. Za takav poduhvat ovaj 32-godišnji Italijan morat će pristati na znatno manju plaću od trenutne koju ima u Kini a koja iznosi 13,5 milijuna funti godišnje. On je trenutno član Shandong Lunenga u kojeg je stigao i Southamptona.

>> PALA JE ODLUKA: Kraj sapunice u Parizu, predsjednik PSG-a otkrio šta će se desiti sa Neymarom na kraju sezone!

Vjeruje se kako je West Ham glavni kadidat za transfer 32-godišnjaka, a tu vijest je prenio Daily Mail koji su pisali o tome kako David Moyes pred početak drugog dijela sezone u klub želi dovesti još jednog napadača i navdno je izbor pao na Pellea koji je u prošlosti sa ogromno uspjeha igrao u Engleskoj.

[su_bonus]

Pelle je proveo dvije sezone u Southamptonu između 2014. i 2016. godine, postigavši 30 golova u 81 nastupa prije nego što se odlučio na put do Dalekog istoka u ugovoru vrijednom 12 milijuna funti.

[su_bet365_100_bonus]

Moyes je također bacio oko na napadača Liverpoola Daniela Sturridgea, što je možda i realnije opcija jer bi Pelleova plaća mogla biti potencijalni problem u transferu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!