NaslovnicaVijestiNizozemac opleo po slavnom klubu: Haos, Ajaxova djeca rade bolje od njih!

Nizozemac opleo po slavnom klubu: Haos, Ajaxova djeca rade bolje od njih!

Nizozemski trener izjavio je kako je stanje u slavnom klubu bilo haotično, te da nikako nije mogao da prenese svoje ideje i filozofiju igre.

Frank de Boer nije dugo ostao na klupi Intera iz Milan, a u razgovoru sa Ziggo Sport objasnio je razloge njegovog neuspješnog boravka u jednom od najtrofejnijih europskih klubova.

“U Italiji sam imao toliko komplikacija, ne samo zbog jezika, već i zbog nemogućnosti prenošenja svojih poruka i ideja.

[su_champions_league]

Naš način razmišljanja mnogo je bliži engleskom, dok se u Interu sve temelji na sentimentalnim vrijednostima. Igrači su napravili klan, njih sedam do osam, dok su drugi pokušali da ih sruše.

Situacija je bila kaotična, svi su radili ono što su htjeli. Kada sam pokušao da unesem stil igre na temelju pozicioniranja, pa… nešto nezamislivo se dogodilo. Mladi igrači Ajaxa radili su to bolje od njih “, rekao je De Boer.

De Boer je trenirao Crystal Palace nakon Intera, ali je dobio otkaz zbog loših rezultata.

Prekidom igračke karijere, Frank de Boer se posvetio trenerskom poslu. Najprije je dvije godine bio trener u Ajaxovoj omladinskoj školi nogometa. Tijekom kvalifikacija za SP 2010. i samog turnira, Frank de Boer i njegov bivši reprezentativni suigrač Phillip Cocu bili su asistenti izborniku Bertu van Marwijku. Na tom prvenstvu, Nizozemska je stigla do finala gdje je poražena od Španjolske.

[su_watch_live_football]

Klupu prvog tima Ajaxa Frank de Boer preuzeo je u prosincu 2010, a prva utakmica mu je bila protiv AC Milana u Ligi prvaka. Ajax je pod vodstvom novog trenera pobijedio AC Milan na San Siru s 2:0. Nakon šest godina je De Boer napustio klupu Ajaxa s kojim je osvojio četiri uzastopna prvenstva Nizozemske.

U kolovozu 2016. godine je De Boer naslijedio Roberta Mancinija na čelu talijanskog Inter Milana. Nizozemac je potpisao do 2019. godine s Crnoplavima. Nakon skoro tri mjeseca je dobio otkaz. Talijanski klub je pod De Boerom upisao pet pobjeda u 14 utakmica.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!