NaslovnicaVijestiNogometaš Barce: Moje vrijeme se bliži kraju

Nogometaš Barce: Moje vrijeme se bliži kraju

Nogometaš Barcelone Javier Mascherano izjavio je da se njegovo vrijeme u klubu bliži kraju i da su velike šanse da već na kraju sezone napusti Kataloniju. Argentincu ugovor s Barcelonom istječe 30. lipnja 2019.

“Mislim da se moja karijera u Barceloni uskoro završava. Imam osjećaj da više nemam što pružim klubu. Ovdje sam proveo prelijepe godine i to neću nikad zaboraviti”, izjavio je Mascherano za ESPN i dodao da pripada skupini ljudi koja zna kada je pravo vrijeme povući se.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Argentinskom nogometašu ugovor s Barcelonom istječe 30. lipnja 2019.

Mascherano je u Barcelonu došao posljednjih dana prijelaznog roka 2010. godine iz Liverpoola, a u dresu katalonskog kluba osvojio je 17 trofeja, uključujući dvije Lige prvaka i četiri La Lige.

Javier Mascherano je karijeru započeo u argentinskom klubu River Plate. a u Corinthians prelazi 2005. godine, da bi se iduće preselio na Otok, u West Ham.

Griezmann zatražio ogromnu uslugu od Barcelone: Ukoliko mu ne ispune želju, Francuz bi mogao otići u Premier ligu

Bolji od Eden Hazarda? Navijači Chelseaja žale za bivšim igračem!

Veljače 2007. Mascherano je došao na posudbu u Liverpool. Prvu utakmicu odigrao je protiv Sheffield Uniteda i trener Rafael Benítez ga je odmah nakon utakmice pohvalio, baš kao i suigrač Steven Gerrard.

Nakon utakmice protiv Arsenala, Benítez ga je prozvao “zvijeri od igrača”. Prvu utakmicu u Ligi prvaka Mascherano je odigrao u osmini finala protiv PSV Eindhovena, a Redsi su pobijedili. Te je godine Liverpool poražen 1:2 od AC Milana u finalu Lige prvaka.

Nakon mjeseci nagađanja, Mascherano je potpisao četverogodišnji ugovor s Liverpoolom koji ga veže do 2012. godine. Pretpostavlja se da je ugovor koštao oko 18 milijuna funti. Prvi pogodak u Premier ligi Javier je postigao protiv Readinga u ožujku 2008.

Mascherano je krajem kolovoza 2010. prešao za 21 milijuna eura u Barcelonu. Mascherano je debitirao za katalonski klub u utakmici protiv španjolskog kluba Hérculesa. Prvi i jedini pogodak za Barcu postigao je protiv Osasune u travnju ove godine. U dresu Blaugrane odigrao je 331 utakmice u svim natjecanjima, osvojio dva naslova Lige prvaka (2011. i 2015.), četiri La Lige, 2 Copa del Reya, te dva Svjetska klupska prvenstva.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!