NaslovnicaVijestiOTKRIO TRENER ARGENTINE: Messi je prije dvije godine plakao kao dijete!

OTKRIO TRENER ARGENTINE: Messi je prije dvije godine plakao kao dijete!

Kondicioni trener argentinske reprezentacije Elvio Paolorosso otkrio koliko je Lionel Messija prije dvije godine pogodio treći uzastopni poraz u finalu u dresu reprezentacije Argentine.

MESSI IZDAO

Lionel Messi je izgubio tri finala između 2014. i 2016. godine, a nakon gubitka u finalu Svjetskog prvenstva protiv Njemačke uslijedila su još dva poraza u finalu Copa America protiv Čilea. Legendarni argentinski as u svojoj karijeri još nije osvojio veliki trofej u dresu svog nacionalnog tima a zbog te činjenice je te poraze doživio na vrlo emotivan način, što se vidi po riječima bivšeg fitness trener argentinske reprezentacije Elvia Paolorossa.

SERGIO AGUERO PRIZNAO: Evo za kojeg velikog rivala iz Premier lige je navijao dok je odrastao!

On je Messija pronašao u kasnim satima u svlačionici kada je većina igrača već napustila stadion, gdje je plakao kao dijete.

[su_bonus]

„Slike iz svlačionice nakon poraza u ovom susretu bila je vrlo bolna i emotivna, ali najgoreje tek sljedilo. U 2:00 u jutro ja sam ušao u svlačionicu po neke stvari gdje sam zatekao samog Lea kako sjedi i plače kao dijete koji je upravo izgubilo majku. Nitko ga nije mogao utješiti. On me zagrlio i onda smo zajedno plakali “, rekao je Paolorosso.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!