NaslovnicaVijestiPao dogovor, United dovodi sjajnog veznjaka za 90 milijuna eura?!

Pao dogovor, United dovodi sjajnog veznjaka za 90 milijuna eura?!

Manchester United dogovorio je transfer sjajnog veznjaka za 90 milijuna eura, prenosi engleski Sun, a navodno, presudila je želja Josea Mourinha.

Sergej Milinković-Savić je prva zvijezda ljetnog prijelaznog roka, a Jose Mourinho je za vikend osigurao prvi veliki transfer! Ovo je u nedjelju eksluzivno najavio visokotiražni engleski Sun i pritom otkrio da će mladi ofenzivni veznjak Lazija stići iz Rima u Manchester za čak 80 milijuna funti. To bi bio praktički drugi najskuplji transfer “crvenih vragova”, pošto je Paul Pogba skupio poznati klub čak 89 milijuna funti.

Ovim pojačanjem bi srpski reprezentativac Nemanja Matić dobio pravo društvo u Manchester Unitedu, a engleski Sun je dodao da će transfer biti realiziran odmah po okončanju sezone za spomenutih 80 milijuna funti, odnosno 90,4 milijuna eura.

[su_watch_live_football]

Međutim, Sergejov agent Mateja Kežman je izjavio da trenutno nema ništa od tog transfera, u prilično diplomatski sročenoj kratkoj poruci:

“Milinković-Savić je trenutno fokusiran na obveze u Laziju, koji ulazi u veoma važne mečeve u finišu sezone u Seriji A. Postoji interes nekoliko velikih klubova, ali daleko od toga da je s nekim bilo što dogovoreno.”

>> Cristiano Ronaldo i Anderson poslali emotivne poruke za Sir Alex Fergusona: Evo što su bivši igrači Manchester Uniteda imali reći najboljem treneru svih vremena

Zanimljivo je da bi eventualnim prelaskom u Manchester United Sergej Milinković-Savić zauzeo osmo mjesto na listi najskupljih prelazaka igrača u povijesti nogometa, iza Neymara (Barcelona – PSG, 222 milijuna eura), Kyliana Mbappea (Monaco – PSG, 145), Philippe Coutinha ( Liverpool – Barcelona, ​​120), Ousmanea Dembelea (Borussia Dortmund – Barcelona, ​​105), Paula Pogbe (Juventus – United, 105), Garetha Balea (Tottenham – Real, 100) i Cristiana Ronalda (United – Real, 94 milijuna eura).

Istovremeno, bio bi ispred Gonzala Higuaina (Napoli – Juventus, 90), Romelua Lukakuka (Everton – United, 85) i Virgila Van Dijka (Southampton – Liverpool, 84,5 milijuna eura).

[su_live_koeficijenti_v2]

Kako navodi engleski Sun, Manchester United posljednjih godinu dana u pregovara sa srpskim reprezentativcem i nije želio platiti ni približno toliku sumu za 23-godišnjeg igrača Lazija, ali je Mourinho želio osvježenje u veznom redu svoje ekipe, pošto se Michael Carrick povlači iz nogometa, a Fellainiju istječe ugovor.

Sun piše da je Mourinhu u realizaciji ovog transfera znatno pomoglo poznanstvo s Matejom Kežmanom, upravo iz sezone 2004/2005, dok je nekadašnji srpski golgeter igrao za londonske “plavce”, i to zahvaljujući činjenici da ga je baš Jose doveo na Stamford Bridge.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Francuski nogometaš okončao karijeru zbog zdravstvenih problema te pokrenuo tužbu protiv...

0
Iz Francuske nam dolazi jedinstvena priča o profesionalnom nogometašu Francois-Xavieru Fumu Tamuzu koji je odlučio pokrenuti tužbu protiv dva farmaceutska giganta zbog cjepiva tijekom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!