NaslovnicaVijestiPatrice Evra potpisao za novi klub, vratio se u Premier ligu!

Patrice Evra potpisao za novi klub, vratio se u Premier ligu!

Bivši francuski nogometaš Patrice Evra vratio se u Premier ligu, nakon potpisivanja ugovora sa West Hamom. Evra je potpisao ugovor s West Hamom do kraja lipnja, a u novom klubu nosiće dres sa brojem 27.

vratio se u Premier ligu

Francuz je bio bez kluba od studenog, kada je sporazumno raskinuo ugovor sa Olimpiqueom iz Marseillea, pošto je uoči utakmice u Ligi Europe protiv Vitorije šutnuo navijača svog kluba koji ga je provocirao. Europska nogometna unija (UEFA) ga je suspendirala iz europskih natjecanja do kraja lipnja i kaznila ga novčano.

Evra se nakon tri i pol godine vratio u Premier ligu u kojoj je od 2006. do 2014. nosio dres Manchester Uniteda. On je sa Unitedom pet puta bio prvak Premier lige s Unitedom, a osvojio je i trofej u Ligi prvaka 2008. godine.

[su_premierleague]

Odrastao je u Les Ulisu u Francuskoj, te je igrao u omladinskoj školi Paris Saint-Germaina. Tamo su ga primijetili skauti malog talijanskog kluba Marsala. Nakon dobrih nastupa, prelazi u Monzu, koja se tada natjecala u Serie B. No nakon samo tri nastupa u godinu dana, odlazi u francusku Nicu.

U Nici je, zbog puno ozlijeđenih igrača, po prvi put u karijeri igrao na poziciji lijevog beka (prije je igrao kao napadač i središnji vezni). Evra se odlično snašao na novoj poziciji, te je na kraju sezone proglašen za najboljeg lijevog beka francuske druge lige.

Njegove odlične igre zamijetio je Didier Deschamps, te ga dovodi u Monaco. Već prve sezone, Evra je s klubom iz Kneževine igrao u finalu Lige prvaka, sezone 2003/04, gdje ih je porazio Porto. Evra je ubrzo zaigrao i za francusku nogometnu reprezentaciju.

Siječnja 2006. godine, Evra prelazi u Manchester United za 5.5 milijuna funti. U studenom iste godine, postiže svoj prvi gol za novi klub, u domaćoj utakmici protiv Evertona.

[su_cashout]

Iduće sezone nastavlja sa dobrim igrama, te je izabran u idealnu momčad sezone 2006./2007. Sezonu nakon toga, postaje jedan od ključnih igrača kluba u obrani naslova prvaka Premier lige, te u osvajanju Lige prvaka u dramatičnom finalu protiv Chelsea.

Srpnja 2014. godine, Evra prelazi u Juventus za 2,5 milijuna eura, te potpisuje dvogodišnji ugovor s talijanskim klubom, a tri godine kasnije preselio se u Marseille. Za reprezentaciju Francuske je odgirao 81 utakmicu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!