NaslovnicaVijestiPjanić o sukobu s Allegrijem: Evo šta se zapravo dogodilo

Pjanić o sukobu s Allegrijem: Evo šta se zapravo dogodilo

Derby d’Italia između Juventusa i Intera u Torinu završio bez golova, a Pjanić je govorio o utakmici i navodnom sukobu s Allegrijem.

sukobu s Allegrijem

Derby d’Italia nije donio mnogo uzbuđenja, Juventus je bio taj koji je napadao, a Inter se branio i na kraju odbranio. Ekipa Luciana Spalettija je za 90 minuta uputila samo jedan udarac u gol protivnika i taj podatak najbolje oslikava odnos snaga na terenu.

[su_no1forfootball]

Ni Juventus nije imao mnogo izglednih prilika, ali je su igrači “Stare dame” u nekoliko navrata natjerali Samira Handanoviča da dobro interveniše. Najbolju priliku na utakmici imao je Mario Mandžukić koji je pogodio prečku.

Miralem Pjanić zamijenjen je u 85. minutu i izgleda da tu odluku nije baš primio najbolje, pošto je projurio kraj trenera Massimiliana Allegrija uz dobacivanje.

Gigi Buffon donio odluku o nastavku karijere: Legendarni Italijan već uči engleski jezik!

U Juventus stiže zvijezda Premier lige, ‘Stara dama’ dogovorila sve detalje sa veznjakom!

“Ne, ništa se nije dogodilo, samo sam htio brzo napustiti teren, kako bi ostalo više vremena da momčad dođe do pobjede”, kaže Pjanić te otkriva da je momčad jako razočarana s 0:0 protiv Intera.

“Razočarenje u svlačionici bilo je očigledno, jer smo bili bolji na terenu i nismo iskoristili naše šanse. Inter je dobra momčad. Dobro poznajem rad Luciana Spallettija. Velika šteta, jer smo bili superiornija momčad u utakmici i mogli smo doći do pobjede.”

“Sada moramo gledati naprijed i uzeti više bodova. Večeras smo ispustili dva boda, jer Inter nije imao pravih prilika za gol. Imaju fantastičnu sezonu i ako momčadi u vrhu nastave sa ovakvim tempom, borba za Scudetto će trajati do samog kraja”, rekao je Pjanić koji se osvrnuo i na ždrijeb Lige prvaka.

“Ma koga god dobijete, težak je protivnik, no uvijek poštujem Pepove momčadi jer igraju lijep i efikasan nogomet, pa bih rado izbjegao Manchester City.”

Inter je i dalje jedina neporažena ekipa u italijanskoj Serie A i prvi je na tabeli sa 40 osvojenih bodova, a Juventus je treći sa dva boda manje.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!