NaslovnicaVijestiPredsjednik UEFA: Zabrinut sam za Milan!

Predsjednik UEFA: Zabrinut sam za Milan!

Predsjednik UEFA Aleksandar Čeferin izjavio je da je zabrinut za financijsko stanje Milana i da će polovinom narednog mjeseca biti mnogo jasnija slika oko moguće kazne ili čak izbacivanja iz Europe velikana sa San Sira.

predsjednik UEFA

Čeferin se osvrnuo i na nedavni krah Italije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, koja je eliminirana u doigravanju od Švedske, nakon minimalnog poraza u gostima, te remija bez golova na svom terenu.

[su_no1forfootball]

Milan je dostavio planove za dobrovoljni sporazum s financijskim fer-plejom (FFP), ali to nije otklonilo sumnje u rad kluba koji je na čelu s kineskim vlasnikom Li Yonghongom ljetos uložio oko 200 milijuna eura na pojačanja i ne bilježi rezultate, niti prihode kakvi se očekuju.

Transfer glasine: Real Madrid odbio prvu ponudu za Benzemu, Wenger predložio upravi svog nasljednika, Rabiot napušta PSG u spektakularnom transferu

Antoine Griezmann će odbiti United bez oklijevanja zbog kluba koji će mu ponuditi 340.000 funti tjedno

Plejmejker se pridružuje Jose Mourinhu: “Manchester United ima veliku ponudu za mene, vjerojatno ću preći tamo”

“Zabrinut sam, ali polovinom prosinca nadležno tijelo treba pružiti svoje viđenje ovog slučaja. Sve je moguće, ali još uvijek je preuranjeno davati bilo kakve opširnije izajve na ovu temu”, izjavio je Slovenac za La Republicu.

Čeferin se osvrnuo i na nedavni krah Italije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

“U zemlji u kojoj je se nogomet posmatra strastveno neodlazak na Svjetsko prvenstvo je tragedija, ali ne zaboravimo da će i Nizozemska izostati s turnira u Rusiji”, dodao je Čeferin.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!