NaslovnicaVijestiPrva slika Alexis Sancheza u dresu Manchester Uniteda: Danas zvanična objava!

Prva slika Alexis Sancheza u dresu Manchester Uniteda: Danas zvanična objava!

Konačno, saga transfera Alexis Sancheza u Manchester United se približava kraju. Nakon šest mjeseci špekulacija iz čitavog nogometnog svijeta, koji je bio siguran u spoznaji da čileanska zvijezda može napustiti Emirates u slobodnom transferu, sada se čini da Sanchez ide u Manchester United.

Prva slika

Arsenal će dobiti Herikh Mkhitaryana za uzvrat, ali nema novca. Također se podrazumijeva da su Topnici finalizirali ugovor od 53 milijuna funti za napadač Dortmunda Pierre-Emerick Aubameyanga, koji ove sezone ima 21 gol u 24 utakmice.

Sanchez je odlučan da napusti ARsenal u ugovoru vrijednom 400.000 funti tjedno, naknada za potpisivanje će iznositi 15 milijuna funti i njegov ugovor od četiri i pol godine učinit će ga najboljim igračem u Premier ligi.

[su_watch_live_football]

Bivši napadač Barcelone uočen je na travnjaku Old Trafforda u nedelju navečer, a svi znakovi upućuju na to da će se dogovor objaviti zvanično u ponedjeljak.

Četiri i pol godine u ugovoru za jednog 29-godišnjaka je prilično ludo, ali razumljivo je zašto bi ga Sanchez prihvatio i zašto bi United platio toliki novac.

Međutim, šef Arsenala Arsene Wenger je jedini čovjek koji ga ne može razumjeti.

Wenger je rekao: “Ne razumijem nikoga tko želi napustiti Arsenal. Ali u 30 godina obavljanja transfera, puno ćete saznati o ljudskim bićima.”

[su_premierleague]

“Kao profesionalni, to je bio možda posljednji ugovor na najvišoj razini i važan ugovor. Nakon toga, prihvaćam to, jer smo rekli da ćemo ga pustiti. Nakon toga analiziramo situaciju.”

“Učinili smo ono što smo mogli i koliko smo mogli. Čak je i Manchester City odustao na kraju. To vam govori da nismo imali šanse da mu damo ugovor.”

Jasno je da Wenger misli da je Sanchez bio motiviran novcem, ali nije mogao shvatiti zašto bi netko htio napustiti Arsenal i zbog toga su navijači bili iznenađeni. Pa zato što nisi osvojio ništa konkretno u posljednjem desetljeću.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!