NaslovnicaVijestiRaiola o Pogbi i transferu Francuza u Real Madrid...

Raiola o Pogbi i transferu Francuza u Real Madrid…

Mino Raiola je superagent koji zastupa mnoge zvijezde među kojima su Paul Pogba, Zlatan Ibrahimović, Mario Balotelli, Romelu Lukaku, Henrikh Mkhitaryan, Blaise Matuidi, Giacomo Bonaventura, Marco Verratti i Gigo Donnarumma te mnoge druge zvijezde. Danas je progovorio o situaciji svoje najveće zvijezde Paula Pogbe…

Mino Raiola u ljeto 2016. godini rekao je Juventusu kako će njegov klijent Paul Pogba napustiti redove ‘Stare dame’. U redu za sjajnog Francuza bili su Real Madrid, Barcelona i Manchester United. Prvo se pisalo o tome kako je Pogba blizu transfera u Barcelonu, no taj posao je ubrzo propao i u utrci su ostali samo Real i United.

United je nadmudrio Reala. Oni su pridobili Raiolu. Oni su njemu udovoljili na način da su doveli i Mkhitaryana, Zlatana Ibrahimovića, Romera kasnije i Lukakua. Za mnoge Zidane nije baš stručnjak za transfere, no u ljeto 2016. imao je jasnu viziju – želio je vezni red Luka Modrić, Toni Kroos, Paul Pogba, no to mu nije pošlo za rukom, ali možda bi u bližoj budućnosti ipak moglo.

[su_bet365_app]

Navodno je Paul Pogba u ozbiljnoj svađi sa kontroverznim i svadljivim trenerom Manchester Uniteda – Joseom Mourinhom. Mourinho je jedan od najboljih trenera današnjice, ali njegov karakter često je teren za svlačionicu. Upravo se to sada događa u Unitedu. Najbolji igrač u svađi je sa trenerom i u bitnim utakmicama Mourinho ga stavlja na klupu, a on navodno već sada sanja o odlasku iz Uniteda.

Pojavile su se špekulacije kako je ovu situaciju prvi pokušao iskoristiti Real Madrid koji je još uvijek zainteresiran za usluge Manchesterove zvijezde. Pogbin agent Mino Raiola odgovara: “Paul u Real Madrid? Nikad ne recite nikad.”

[su_live_koeficijenti_v2]

Na to je Raiola dodao: “Ja nisam vozač taksija. Ne vozim ja bilo koga bilo gdje. No, ako stvari ne funkcioniraju za mog klijenta ja ću sa zadovoljstvom odraditi svoj dio posla. Pronaći ću način kako da usrećim svog igrača.”

“Paul od mene nije zatražio ništa, barem za sada. On nije igrač koji će nestati iz kluba bez da išta osvoji, a priče o navodnoj svađi između Paula i Mourinha su laž.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!