NaslovnicaVijestiRamon Calderon: Da li je Eden Hazard "rob" u Chelseaju?!

Ramon Calderon: Da li je Eden Hazard “rob” u Chelseaju?!

Eden Hazard je već javno počeo govoriti o tome kako sanja o igranju za Real Madrid, ali njegova trenutna ekipa Chelsea ni ne pomišlja o njegovoj prodaji. “U Evropi  već duže vrijeme ne funkcioniše robovlasnički sistem”, kaže bivši predsjednik Real Madrida.

naslijediti Messija i Ronalda

Eden Hazard koketira sa Realom već dugo vremena. Roman Abramovich, vlasnik Chelseaja, ne favorizira ovu ideju usprkos nedvojbeno dobroj zaradi koja bi svakako uslijedila iz ovog transfera.  Hazardovom odlasku se protivi i novi trener ekipe Maurizio Sarri, pod čijim vodstvom Hazard pruža fenomenalne partije.

>> CARRICK OTKRIO: Evo što je legendarni Ferguson rekao na posljednjem timskom sastanku prije odlaska u mirovinu!

Dok Real Madrid traži novog Cristiana Ronalda ili njegovog nasljednika u pravom smislu te riječi, bivši predsjednik kluba Ramon Calderon je izjavom dodao ulje na vatru. Uvjeren je da je Hazard rob u Londonu. te da je prisiljen da igra za londonski klub.

[su_cashout]

“Nema smisla zadržati igrača u klubu koji želi otići. Već dugo vremena u Evropi ne poznamo robovlasništva. Sada je sve u rukama Chelseaja i naravno u novcu koji bi Real bio spreman dati za Hazarda. Ako igrač javno izrazi želju da napusti klub, Chelsea će ga teško zadržati, bez obzira na trenutnu situaciju. Hazard bi mogao krenuti stipama Messija i Ronalda, i nakon njih biti najbolji na svijetu. ”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!