NaslovnicaVijestiREAL MADRID ZAPREPAŠTEN: Kako bi zadržali Luku Modrića, Los Blancosi prijavljuju Inter...

REAL MADRID ZAPREPAŠTEN: Kako bi zadržali Luku Modrića, Los Blancosi prijavljuju Inter vlastima!

Real Madrid zaprepašten. Kako bi zadržali Luku Modrića, Los Blancosi prijavljuju Inter vlastima! Kakva je to godina bila za Luku Modrića.

REAL MADRID ZAPREPAŠTEN

Iako se hrvatski reprezentativac možda previše ne osvrće ka 15. srpnju, ima još mnogo toga čime se on može ponositi.

Unatoč tome što nije osvojio Svjetsko prvenstvo, Modrić je proglašen igračem turnira nakon što je igrao veliku ulogu u dovođenju Hrvatske u finale.

Njegovi nastupi su ga doveli ravno među nominovane za Zlatnu loptu i on izgleda kao dobra oklada uz Cristiana Ronalda i Lionel Messija koji su osvajali tu nagradu godinama.

Dodajte tome činjenicu da je osvojio još jednu Ligu prvaka i shvatit ćete kakvu je godinu imao veznjak.

[su_bet365_100bonus]

Međutim, nakon nekoliko vrlo uspješnih godina sa Real Madridom, izgleda da je Modrićeva glava okrenuta ka pristupu nekog talijanskog kluba.

Inter Milan nije tajio da želi potpisati Modrića, ali nakon gubitka Ronalda od Juventusa, Madrid nije raspoložen za prodaju svog veznjaka.

To zasigurno nije zaustavilo Talijane, ali nakon raznih izvještaja iz Španjolske, uključujući Marci i La Cadenu, Madrid je odlučio zaustaviti glasine jednom zauvijek.

>> Zaradite na transferu Luke Modrića u Inter

To je zato što izvještaji govore da španjolski klub razmišlja o prijavljivanju Intera vlastima zbog nezakonitog pristupa Modriću, nakon što su očito razgovarali sa igračem prije nego što su došli u klub.

Dva su kluba poznata da imaju dobre veze tijekom godina, ali je Madrid posljednjih nekoliko tjedana temeljito razočaran talijanskim kolegama.

[su_bet365_koeficijenti]

Sljedećih nekoliko dana moglo bi biti zanimljivo, jer izgleda da je Modrić postavio svoj cilj i želi u Italiju.

Madrid se ovog ljeta stvarno našao u neobičnom položaju i nije iznenađujuće što je trebalo tako dugo da reagiraju.

Oni su obično oni koji rade na krivolovštini, ali su ostali zaista zbunjeni gubitkom Ronalda i mogućim gubitkom Modrića.

Kao rezultat toga, oni se bore kako bi zadržali svog veznog igrača.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!