NaslovnicaVijestiRIJETKO VIĐENO: Ruben Loftus-Cheek oduševio navijače Chelseaja sa ovim potezom!

RIJETKO VIĐENO: Ruben Loftus-Cheek oduševio navijače Chelseaja sa ovim potezom!

Ova sezona izgleda da bi mogla biti zanimljiva za Chelsea. Dolazak Mauricija Sarri iz Napolijapoboljšao je raspoloženje među navijačima kluba nakon teške sezone 2017.-18.

Čini se da Chelseaovo poslovanje ljetnom transfer roku još uvijek nije završeno. Uspjeli su zadržati Eden Hazard – odbili su ponude Real Madrida – ali Thibaut Courtois i Willian će vrlo vjerovatno do kraja transfer roka napustiti London.

Dolazak Jorginha u transferu od 57 milijuna funti iz Napolija, učinio je impresivni bezni red klub još impresivnijim. N’Golo Kante ima sigurno mjesto startera a navijači nadaju da će Ruben Loftus-Cheek biti igrač koji će biti dio trojca u sredini.

>> ŽELI GA REAL MADRID: Evo što je Thomas Tuchel rekao o mogućem odlasku Edinsona Cavanija iz PSG-a!

A nedavni potezi Loftus-Cheeka pokazuju da očajnički želi zadiviti Sarrija. 22-godišnjak, koji je prošle sezone proveo na posudbi u Crystal Palace, vratio se u trening centar u Londonu tjedan dana prije očekivanog.

[su_bet365_100_bonus]

Loftus-cheek je dobio tri tjedna odmora nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji i trebao bi se vratiti tek sljedećeg ponedjeljka – 6. kolovoza. Ali odlučio je doći tjedan dana ranije kako bi započeo svoje pripreme za novu kampanju i kako bi se upoznao sa novim trenerom. Slično je uradio i Maarcus Rashford koji je već započeo trenažni proces u Manchesteru.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!