NaslovnicaVijestiSARRI IM DOZVOLIO: Evo što igrači Chelseaja sada mogu raditi, a što...

SARRI IM DOZVOLIO: Evo što igrači Chelseaja sada mogu raditi, a što nisu smjeli pod vodstvom Contea!

Chelsea je bio u velikim problemima krajem prošle sezone, nakon što je veliki broj zvijezda bio spreman na odlazak sa Stamford Bridgea.

Sarri ukinuo Conteova pravila

Među njima su i Willian, Eden Hazard i David Luiz, koji nisu bili nimalo impresionirani odnosom sa bivšim trenerom Antonijom Conteom i njegovim metodama.

[su_bet365_koeficijenti]

Willian je nedavno i sam priznao kako ‘nema šanse’ da bi ostao u klubu da je Conte i dalje trener. Međutim, srećom po njega i navijače Chelseaja, njega je početkom ovog ljeta zamijenio sunarodnjak i bivši trener Napolija Maurizio Sarri, koji je uspio uvjeriti Williana, Hazarda i Luiza na ostanak u klubu.

Čini se kako talijanski stručnjak pokušava učiniti sve što može kako bi ispravio greške koje je napravio Conte. Kako pišu engleske novine The Telegraph, on je odlučio ukinuti nekoliko pravila koja je uveo upravo Antonio Conte.

[su_casino]

Naime, nakon dolaska u klub, Conte je naredio igračima kako moraju ostajati zajedno u Chelsea Harbour hotelu noć prije domaćih utakmica, a to se nije sviđalo mnogima od njih. Ipak, Sarri je to ukinuo i dozvolio im da ostaju kod svojih kuća i da se okupljaju na dan utakmica.

Drugo pravilo koje je Conte uveo je stroga dijeta. On je bio vrlo strog kada je u pitanju prehrana njegovih igrača, te im nije ostavljao mnogo izbora. Ipak, Sarri je dozvolio širi izbor hrane u kantini u trening centru, kao i u hotelima. On je sve ovo uradio kako bi kreirao što bolju atmosferu u timu, koja je bila jako loša protekle sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!