NaslovnicaVijestiSARRI OTVORIO DUŠU: Otkrio način na koji je saznao za otkaz u...

SARRI OTVORIO DUŠU: Otkrio način na koji je saznao za otkaz u Napoliju!

Novi trener Chelseaja u ovoj sezoni Maurizio Sarri sa svojom ekipom je nastavio tamo gdje je stao u Napoliju. Chelsea djeluje čvrsto i veoma dobro na terenu a Sarri je ponovo “došao sebi” nakon lošeg perioda kojeg je imao kada je dobio otkaz u Napoliju. Otkaz koji ga je mnogo pogodio a posebno način na koji je saznao za njega.

SLUŽBENO

Da je otpušten iz Napolija, sadašnji trener Chelseaja, Maurizio Sarri, saznao je preko televizije u vrijeme kada još nije bio zvanično predstavljen u Premier ligi.

>> NEVJEROVATNE CIFRE: Evo koliko je Real Madrid zaradio tokom prošle sezone!

Trener Chelsea Maurizio Sarri javno je priznao da je na televiziji saznao da je izgubio posao u Napoliju. To se dogodilo na takav način da je vodstvo kluba od Sarrija zatražilo nekoliko vremena za razmišljanje, a predsjednik kluba Aurelio De Laurentiis u to vrijeme je već  sve dogovorio s Carlom Ancelottijem. Zakonske posljedice za raskid ugovora trajale su čak mjesec dana, a potom su nesuglasice riješene, a da je dobio otkaz Sarri je saznao putem televizije.

[su_bonus]

“Istina je da sam to saznao na televiziji. Imala sam neke sumnje, a u ugovoru je bila klauzula, ali je nisam aktivirao. Nadam se da će Carlo Ancelotti sada postići ono što ja nisam”, rekao je Sarri i unatoč nesuglasicama zahvalio predsjedniku kluba na ukazanoj prilici.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!