NaslovnicaVijestiSjećate li se kada su Ronaldo i Benzema zadnji puta postigli ligaški...

Sjećate li se kada su Ronaldo i Benzema zadnji puta postigli ligaški gol na Bernabeuu?

ronaldo benzema

Real Madrid ove sezone ima velikih problema u prvenstvu, no i općenito s igrom. Najveći problem svakako je napad. Cristiano Ronaldo i Karim Benzema zajedno za klup su postigli 598 golova. Obojica su došli u klup 2009. godine u najluđem Realovom transfer roku ikada. Cristiano Ronaldo došao je kao osvajač ‘Zlatne lopte’, najbolji igrač Manchester Uniteda koji je prije toga dva puta uzastopno igrao finale Lige prvaka. S druge strane, Karim Benzema u Francuskoj je već s 21 godinom bio najbolji strijelac i igrač lige.

Njih dvojica najopasniji su napadački tandem u povijesti Lige prvaka. Što se tiče aktivnih nogometaša – Cristiano Ronaldo vodeći je strijelac Lige prvaka, Leo Messi je drugi, a Karim Benzema je treći. Dovoljno govori o kakvim igračima je riječ. No ove sezone u prvenstvu ne mogu pogoditi mrežu, ali gotovo pa nikako.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Golgeterska kriza

karim benzema

Prošlo je 217 dana otkako je Karim Benzema zadnji puta zatresao mrežu protivnika pred domaćom publikom u prvenstvu. Bilo je u četvrtom mjesecu u utakmici protiv Alavesa. Nakon te utakmice Zidane je imao samo riječi hvale za svog sunarodnjaka te rekao: ”Benzema je sjajan, on je uvijek u nekakvoj akciji, on zabija i kreira”. Prošlo je dakle sedam mjeseci. U tih 7 mjeseci Real Madrid igrao je 9 prvenstvenih utakmica na svom terenu, a Benzema je igrao u 6 njih.

S druge strane, najbolji strijelac u povijesti kluba, Cristiano Ronaldo nije razveselio svoju publiku prvenstvenim golom već 175 dana. Zadnji puta to se dogodilo u utakmici protiv Seville krajem prethodne sezone. On je već tri utakmice ove sezone bez gola na svom terenu i to protiv protivnika koje on inače redovito ‘trpa’, a to su Real Betis, Espanyol i Eibar.

ronaldo

Kriza ide još dublje kada znamo da je zadnja utakmica u prvenstvu gdje su obojica zabili bila prije 10 mjeseci. Bilo je u to u pobjedi Reala nad Granadom gdje je Real slavio 5-0. I dok njih dvojica redovito ruše protivnike u Ligi prvaka i donose Realu te prestižne titule, sadašnja situacija vrlo je kritična.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!