NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Bivši kapetan Hrvatske pronašao je novi klub!

SLUŽBENO: Bivši kapetan Hrvatske pronašao je novi klub!

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Darijo Srna pronašao je novi klub! Cagliari je potpisao bivšeg kapetana Shakhtara besplatno i u 37. godini života Darijo Srna po prvi put u karijeri zaigrat će u ligama petice.

kapetan hrvatske

Darijo Srna napustio je Hajduk 2003. godine za samo 1,2 milijuna eura. U Shakhtaru je već dugi niz godina kapetan momčadi i miljenik publike. Digao je mnogobrojne pehare među kojima i pehar prvaka Europe u Kupu UEFA. Nažalost, u reprezentaciji nikada nije ništa osvojio, ali je preuzeo kapetansku traku Nike Kovača i predao ju Luki Modriću.

[su_bet365_100bonus]

Pisalo se o tome kako bi Darijo Srna mogao biti i u stručnom stožeru izbornika Dalića za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, no on se ipak odlučio da će se vratiti nogometu. Spominjao se odlazak PAOK i Inter, no na kraju ipak je najbolje uvjete ponudio Cagliari. Riječ je o jednogodišnjem ugovoru.

[su_bet365_koeficijenti]

Za Shakhtar je odigrao samo 10 utakmica prošle godine prije nego li je dobio suspenziju zbog dopinga. Od 23.8.2018. trebao bi biti na raspolaganju Cagliariju kada mu ističe suspenzija. Zanimljiva je i vijest kako je Shakhtar odlučio da umirovi njegov dres – to dovoljno govori koliko je dubok trag ostavio u tom velikom ukrajinskom klubu.

Predsjendik Shakhtara rekao kako Darijo Srna već sutra može preuzeti neku funkciju u klubu, ali više ga ne vide kao igrača, a Darijo je na to rekao: “Odigrat ću još jednu sezonu, makar to bilo i u Metkoviću.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!