NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Robin Van Persie ima novi klub!

SLUŽBENO: Robin Van Persie ima novi klub!

Robin Van Persie, bivši reprezentativac Nizozemske i najbolji strijelac te zemlje u povijesti, vratio se u svoj nekadašnji klub.

Bivši nogometaš Arsenala i Manchester Uniteda Robin van Persie vratio su u Feyenoord, klub u kojem je započeo profesionalnu karijeru, objavio je službeno klub iz Rotterdama.

Ovaj 34-godišnji napadač u Feyenoord dolazi kao slobodni igrač jer je nedavno napustio turski Fenerbahce.

[su_tenis_live_koeficijenti]

Iskusni napadač dogovorio je raskid ugovora sa turskim klubom i u ponedjeljak će potpisati ugovor sa klubom u kome je sve počelo – Feyenoordom, objavio je nizozemski prvak na svojoj službenoj web-stranici, kao i na društvenim mrežama.

Turski klub odlučio je da pusti Van Persiea zbog velike plate koju je imao u Istanbulu, koji ga je prije dvije i po godine doveo za 6,5 milijuna eura iz Manchester Uniteda.

Transfer glasine: Mourinho dovodi igrača Reala, Giroud ostaje u Londonu ali ne u Arsenalu, Peter Crouch pravi senzacionalan transfer

Sjedi na tribinama posljednjeg tima u drugoj ligi, i za to zarađuje 4 milijuna godišnje!

2001. godine Nizozemac je debitirao za Feyenoord, a naredne četiri godine odigrao je 78 utakmica i postigao 22 gola. 2002. godine sa njima je osvojio tadašnji Kup UEFA.

Karijeru je nastavio u Arsenalu, gdje je postigao 132 gola u 278 utakmica, a 2012. godine preselio se u Manchester United, koji ga je Gunnersima platio 30 milijuna eura.

Van Persie je najbolji strijelac nizozemske reprezentacije s 50 golova, a za nju je igrao 102 puta. Na Svjetskom prvenstvu 2010. godine u Južnoj Africi osvojio je drugo (poraženi u finalu od Španjolske nakon produžetaka), a četiri godine kasnije u Brazilu treće mjesto.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Feyenoord, čiji je trener njegov bivši suigrač iz reprezentacije, Giovanni van Bronckhorst, peti je u nizozemskom prvenstvu s 14 bodova iza vodećeg PSV iz Eindhovena.

Klub sa De Kuipa završio je na posljednjem mjestu grupe u ovosezonskoj Ligi prvaka, u kojoj su bili još City, Shakhtar i Napoli, sa tri osvojena boda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!