NaslovnicaVijestiŠokantana ispovijest: Neka ga bude sram, a ja uopšte ne želim izgovoriti...

Šokantana ispovijest: Neka ga bude sram, a ja uopšte ne želim izgovoriti ime Ryan Giggs

Engleski list The Sun je obavio intervju sa ocem Ryana Giggsa, nakon njegovog imenovanja za selektora reprezentacije Velsa. Njegov otac je prekinuo sve kontakte sa Ryanom zbog njegove afere sa bratovom ženom. Kako on kaže, to ga je veoma posramilo a i dan danas izbjegava izgovoriti ime Ryan Giggs.

Šokantna ispovijest

U obitelji Giggs prljavo rublje peru pred očima cijele Otočke javnosti. Ryan Giggs je ovaj tjedan imenovan za novog trenera odabrane vrste Walesa, u vrijeme povećanog publiciteta tabloid The Sun „sjetio” se zloglasne afere Giggsa, gdje je bio u tajnoj vezi sa ženom svoga brata Rhodrija, koja je trajala čak osam godina.

>> Transfer glasine: Aubameyang ipak ide u Španiju, Zidane zamjenu za Balea pronašao u Manchesteru, Chelsea kupuje u Romi

The Sun je uradio intervju sa Giggsovim ocem Danny Wilsonom, koji tvrdi da Giggsa više ne računa kao svog sina, zbog onoga što je učinio svom bratu.

“Trebao bih biti najponosniji otac na svijetu i oduševljen onim što je postigao, ali mene je sram. Ne mogu ni izgovoriti njegovo ime. Govorim o njemu isključivo kao o bivšem nogometašu”, rekao je Wilson, dodajući.

[su_premierleague]

“Uvijek je bio sebi na prvom mjestu i samo je mislio na sebe. Trenutno ga samo zanima profesionalno komentarisanje na TV-u i otvaranje hotela u Manchesteru. Kad sam ga vidim na televiziji, odmah promjenim kanal. Svi u obitelji učine isto.”

Brak između Rhodrija i Natashe završio se 2011. godine, kada je saznao da Giggs ima vezu sa ženom svog brata već osam godina.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!