NaslovnicaVijestiŠta bi danas bilo sa Neymarom da je ovaj klub za njega...

Šta bi danas bilo sa Neymarom da je ovaj klub za njega 2008. godine platio 10 miliona eura!

Karijera najskupljeg nogometaša na svijetu mogla je razviti u potpuno drugačijem smjeru, da je 2008. godine dok je još bio igrač Santosa, potpisao za Lokomotivu iz Moskve koja nije htjela platiti 10 miliona eura koliko su iz Santosa zahtijevali za njega.

ta bi danas bilo sa Neymarom

Moskovska Lokomotiva mogla je postati prvi europski klub u Neymarovoj karijeri 2008. godine da su Rusi tada bili spremni platiti 10 milijuna eura za njegove usluge. Imali su priliku da ga kupe na Mediteranskim igrama kada je Neymar nastupao za u-16 reprezentaciju Brazila, ali iz Lokomotive nisu iskoristili tu ponudu. Oni su se odlučili za kupovinu Alana Gatagova, koji nikad nije opravdao njihova visoka očekivanja.

>> Veznjak napušta Old Trafford: AC Milan sprema ponudu od 36 miliona eura!

“Razmišljali smo da li nam se isplati da kupimo Neymara. Htjeli smo da ga kupimo, gledali su ga naši skauti, ali ipak smo se dvoumili. Prvo, on je bio premlad, i drugo, nismo znali hoće li se naviknuti na život u Rusiji. 10 milijuna eura za tinejdžera je ogroman novac, pa smo bili pažljivi “, izjavio je Nikolay Naumov, predsjednik kluba iz Moskve.

[su_bonus]

Odluka da se Neymar ne kupi je donešena nakon finalne utakmice. „Tek kada smo ga izgubili, shvatili da je Neymar mnogo bolji od. Gatagov za kojeg smo mislili da je jednako dobar”, rekao je Rus, koji  danas sigurno žali što nije tada drugačije odlučio.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!