NaslovnicaVijestiŠTA BI OBO TREBALO DA ZNAČI?! Neobičan zahtjev Ronalda od Reala!

ŠTA BI OBO TREBALO DA ZNAČI?! Neobičan zahtjev Ronalda od Reala!

Nogometaš Real Madrida Cristiano Ronaldo zatražio je od uprave kluba da umanji vrijednost otkupne klauzule u njegovom ugovoru na 100 milijuna eura ili manje, prenijeli su danas britanski mediji.

Otkupna klauzula u petogodišnjem ugovoru Ronalda potpisanog u studenom 2016. iznosi milijardu eura. Njegovi menadžeri navodno su obavijestili Paris Saint-Germain i Manchester United da se Ronaldo namjerava “boriti se za odlazak” iz španjolskog nogometa, ako to bude bilo potrebno.

Ronaldo od predsjednika Real Madrida Florentina Pereza traži “realnu cijenu” kako bi ga zainteresirani klubovi mogli kupiti.

[su_no1forfootball]

Španjolski mediji naveli su da je Ronaldo u lošim odnosima s predsjednikom kluba, a izvor blizak jednim od najboljih igrača Reala svih vremena naveo je da Portugalac “čak ni ne želi razgovarati s Perezom”.

NAVIJAČI REALA IZGLASALI: Njihov izbor novog Galaktikosa će vas iznenaditi

Transfer glasine: Mahrez napušta Liecester, Southampton dovodi pojačanja od prodaje Van Dijka, Liverpool pronašao zamjenu za Coutinha

Ronaldo je navodno nezadovoljan nakon što Perez nije održao svoje obećanje i financijski unaprijedio njegov ugovor, u usporedbi s ostalim vrhunskim igračima. Ronaldo je vodio Real ka naslovu La Lige u Španjolskoj, Lige prvaka i Svjetskog klupskog prvenstva i osvojio Zlatnu loptu.

Lionel Messi iz Barcelone i Neymar iz Paris Saint-Germaina imaju najveću plaću u europskom nogometu.

Također, mediji navode i da je Ronaldo nezadovoljan i zbog “manjka poštovanja” na ceremoniji dodjele Zlatne lopte u Parizu početkom mjeseca, pošto je Perez razgovarao s Neymarom i rekao mu “da je lakše osvojiti Zlatnu loptu kada si član Real Madrida”.

Ronaldov ugovor istječe u ljeto 2021.

Trener Reala Zinedine Zidane kazao je prošlog tjedna da Ronaldo na temelju svega što je učinio zaslužuje svo poštovanje kluba, ali da će se o tome razgovarati poslije pauze u prvenstvu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!