NaslovnicaVijestiStatistika PSG-a sa i bez Neymara do sada ove sezone

Statistika PSG-a sa i bez Neymara do sada ove sezone

Prije samo nekoliko mjeseci PSG je poslao šokantne valove širom nogometnog svijeta nakon što su potrošili 198 milijuna funti za potpisivanje Neymara.

Statistika PSG-a

On je činio jednu trećinu najopasnijeg trija na svijetu uz Lionel Messija i Luis Suareza u Barceloni, ali mogli biste se raspravljati o tome da je postao još bolji nakon odlaska u Francusku.

Naravno, La Liga i Francuska liga su vrlo različite, ali Neymar je bio senzacionalan, registrirao je 15 golova i devet asistencija do sada na svim natjecanjima.

Bez Neymara, PSG je u srijedu navečer pobijedio 4-2 u Strasbourgu, a potaknuli su nas da ispitamo kako su igrali kada 25-godišnjak nije bio tu.

Kakve su statistike PSG-a sa i bez Brazilca? Pogledajmo.

[su_no1forfootball]

PSG SA NEYMAROM

Do sada je Neymar osvijetlio glavni grad Francuske, a u 18 utakmica koje su igrali, momčad Unai Emeryja je pobijedila 15, remizirala jednom i izgubila dva puta.

To znači da su 83.3% pobjede, a Pariz je postigao nevjerojatnih 63 gola (3.5 golova po utakmici) sa Neymarom u momčadi, primajući samo 16 golova.

[su_live_koeficijenti]

PSG BEZ NEYMARA

Do sada Neymar nije bio uključen u sedam utakmica PSG-a u ovoj sezoni. Uglavnom zbog suspenzija, ali zapravo za to vrijeme dok ga nije bilo imaju 85.7% pobjeda.

Francuski divovu su neporaženi bez njega, gdje su pobijedili šest utakmica, remizirali jednu i postigli 19 golova (2.71 po utakmici) u tom procesu, a primili su samo četiri.

Dakle, dok PSG postiže veliki broj golova sa Neymarom u njihovom timu, oni imaju bolji procenat pobjeda i manje golova primljenih bez njega.

[su_premierleague]

ŠTO JE NEYMAR DONIO PSG-u!

S obzirom na količinu ključnih igrača koje je Monaco izgubio na ljeto, uključujući i Kylian Mbappea, bilo je teško vidjeti ih kako brane titulu u Francuskoj ligi.

PSG-ova momčad puna zvijezda će uvijek dominirati Francuskom, kako pokazuje i njihovo vodstvo od devet bodova, ali u Europi ih je Neymar lansirao.

Napadač je već postigao šest golova i osigurao tri asistencije u Ligi prvaka, a njegovi vrhunski nastupi učinili su Pariza najranijim favoritom za osvajanje ovogdišnjeg natjecanja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!