NaslovnicaVijestiSTRAŠNE VIJESTI IZ BRAZILA: Bivši reprezentativac Argentine optužen za pokušaj ubojstva

STRAŠNE VIJESTI IZ BRAZILA: Bivši reprezentativac Argentine optužen za pokušaj ubojstva

Supruga dugogodišnjeg Argentinskog reprezentativca, Lucho Gonzaleza, tvrdi da ju je bivši član Porta i Marseille pokušao ubiti. Namjeravao ju je ubiti ispred svoje djece, nakon duže svađe koja je prethodila tome.

Bivši reprezentativac Argentine

Argentinski veznjak Lucho Gonzalez, koji je odigrao čak 45 utakmica u argentinskom nacionalnom dresu, meta je vrlo ozbiljnih i šokantnih optužbi. Njegova žena Andrea Marques ispričala je novinarima o pozadini velike svađe u kojoj se čak i bojala za svoj život. Gonzalez je u njihovoj kući u Coritibi, u Brazilu, potpunosti bijesan prijetio svojoj ženi da je ubije.

>> Transfer glasine: Barca ne odustaje od Coutinha, Chelsea šalje novac i igrača za zvijezdu Monaca, United i Real privode posao kraju

“Razgovarali smo i potom me je udario nekoliko puta, bacio me na krevet, objema rukama uhvatio za vrat i vikao: “Ubit ću te!” Pozvao je našu dijecu u sobu i rekao im: “Dođite vidjeti Vaša luda majka će umrijeti. Zatim je ispraznio sav nakit i druge vrijedne stvari iz kuće, uzeo sav novac s naših računa i blokirao moje kreditne kartice “, rekla je novinarima Gonzalesova žena.

[su_bonus]

Sud zabranio Gonzalezu zabranu prilaska svojoj ženi na manje od 500 metara, a također mu neće biti dopušteno da vidi svoju djecu u naredna tri mjeseca. Lokalna policija otvorila je istragu kako bi saznala što se točno dogodilo iza četiri zida Gonzalesovog doma.

[su_bet365_100_bonus]

Lucho Gonzalez je ostavio velik trag u portugalskoj ligi ali i u francuskom Marseilleu. Posljednji klub za koji je igrao je brazilski Atletico Paranaense. Nakon isteka ugovora, trenutno nema klub, i vjerovatno je došao kraj njegove karijere s obzrim da ima 36. godina.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!