NaslovnicaVijestiDA LI JE SVE GOTOVO? Da li Cristiano Ronaldo zaista napušta Real...

DA LI JE SVE GOTOVO? Da li Cristiano Ronaldo zaista napušta Real Madrid?

S tri gola u prvoj utakmici na Mundijalu Cristiano Ronaldo još jednom je dokazao da još dugo vremena mjože igrati na najvišem nivou.

Cristiano Ronaldo zaista napušta

Ukupno je postigao  84 reprezentativna gola (u 151 utakmici), što nije uspjelo ni jednom europskom nogometašu. On je također pokazala da mu godine ne mogu ništa, a sa 33. godine je i dalje na najvišoj razini, a sve skupa izgleda kao da će nastaviti u tom ritmu.

U isto vrijeme relacija sa Realom nije najbolja, jer je nakon trećeg uzastopnog naslova europskog prvaka s Realom, rekao da će napustiti Madrid na ljeto.

>> ČELNICI BARCELONE LJUTI: Gerard Pique naljutio čelnike svog kluba zbog umiješanosti u odluku Antoinea Griezmanna!

A sada se čini da bi se to doista moglo dogoditi. Koja je njegova sljedeća destinacija?

Prema “French footbalu”, novi klub bi  mogao biti samo PSG. Francuski prvak ponudio je Portugalcu 45 milijuna godišnje plaće. Ali to nije sve Parižani žele zadržati Neymarja, tako da bi njih dvojica igrali zajedno i Brazilac ne bi otišao u suprotnom smjeru.

[su_cashout]

Ronaldo trenutno u Realu zarađuje 20 milijuna eura, tako da će u glavnom gradu Francuske imati duplo veća primanja, koju po njegovom mišljenju i zaslužuje. No, PSG će imati konkurenciju za potpis u vidu nekog drugog kluba, a to bi trebao biti Jose Mourinho i Manchester United. Međutim, nije jasno jesu li Crveni đavoli spremni izjednačiti uvjete koje nudi PSG.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!