NaslovnicaVijestiSve što trebate znati o Svjetskom prvenstvu u Rusiji

Sve što trebate znati o Svjetskom prvenstvu u Rusiji

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo su završile i sada nam je poznato svih 32 ekipe koje će se natjecati u sljedećoj fazi u Rusiji.

Sve što trebate znati

Kada je izvlačenje i kako funkcioniše?

Izvlačenje za Svjetsko prvenstvo je u petak 1. prosinca u dvorani u Moskvi, Kremlin Palace u 15:00h.

>>Poznati svi sudionici Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji

Timovi će biti poredani u jakosne skupine po listopadskoj svjetskoj ljestvici FIFA-e 2017. godine. Postoje četiri jakosne skupine – od kojih svaka sadrži osam momčadi. Rusija će se pridružiti jednoj od sedam najbolje rangiranih ekipa u prvoj jakosnoj skupini, dok će u drugoj, trećoj i četvrtoj biti poredane ekipe po rangovima. U posljednjoj će biti najniže rangirani timovi naravno.

[su_live_koeficijenti]

Nijedna momčad iz iste konfederacije neće biti izvučena u istu skupinu. Maksimalno dvije europske zemlje mogu biti u bilo kojoj skupini.

Tko je favorit za osvajanje Svjetskog prvenstva u Rusiji?

Trenutni Svjetski prvaci, Njemačka su glavni favoriti kladionica, a slijede Brazil, Španjolska, Argentina, Francuska, Belgija, a zatim Engleska.

Joachimova Njemačka nastoji postati prva zemlja koja će osvojiti Svjetsko prvenstvo dva puta zaredom od 1962. godine kada je to uspio Peleov Brazil. (1958. i 1962.).

Tko je impresionirao u kvalifikacijama?

Sjeverna irska je među pet momčadi koje su izgubile dva puta od Njemačke u kvalifikacijama. Njemačka nije izgubila niti jednu utakmicu na Svjetskom prvenstvu ili kvalifikacijama od 2010. godine kada su igrali polufinale protiv Španjolske. Ove kvalifikacije su završili sa 10 pobjeda u 10 utakmica, gdje su postigli 43 gola i primili samo četiri.

Belgija, Španjolska i Engleska su također prošle kvalifikacije neporažene.

[su_bonus]

Brazil je harao kroz Južnoameričke kvalifikacije – ali tek nakon što su zamijenili menadžera Dungu sa Titeom polovinom kvalifikacija. Oni su pobijedili samo jednu od prvih šest utakmica, ali pod vodstvom Titea, pobijedili su 10 i remizirali samo dvije u posljednjih 12 utakmica, kako bi završili na prvom mjestu i 10 bodova ispred drugoplasiranog Urugvaja.

U Aziji, Iran je prošao kroz dvije različite skupine bez poraza – 18 utakmica bez poraza koje su uključivale i 12 uzastopnih utakmica bez primljenog gola.

Maroko se kvalificirao bez primljenog gola u šest utakmica u afričkim kvalifikacijama, završavajući na vrhu tabele ispred Obale Bjelokosti.

Tko će napraviti svoj debi na Svjetskom prvenstvu?

Island je jedina zemlja sa populacijom manjom od jedan milion stanovnika koja je ikada stigla do Svjetskog prvenstva. Nordijska nacija se nikada do sada nije kvalificirala na veliki turnir prije Eura 2016, kada su pobijedili Englesku na putu do četvrtfinala.

[su_premierleague]

Središnja američka država Panama je postigla svoje prvo Svjetsko prvenstvo zahvaljujući golu u 88. minuti protiv Kostarike, što je također eliminiralo SAD.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!