NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Alexis odbio 21 miliona eura za godinu dana, Griezmann se...

Transfer glasine: Alexis odbio 21 miliona eura za godinu dana, Griezmann se sastao sa predstavnicima velikana, United vraća odbjeglog sina

Pred nama je nikad zanimljiviji transfer rok, u kojem bi moglo pasti nekoliko rekorda što se tiče visine obeštećenja za pojedine igrače. Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Krilni napadač Arsenala Alexis Sanchez odbio je 21 milijun funti godišnje plaće koja mu je ponuđena od kluba iz Kine, te je izjavio kako će čekati ponudu odManchester Cityju, tvrdi The Sun. Napadaču je odbijen transfer u Manchester City ovog ljeta kada njegov sadašnji klub nije uspio pronaći zamjenu. Iz Hebei China Fortune se se nadali da bi sedmična plata  od 400.000 funti mogla biti dovoljno da primami čileanca da dođe u Kinu, ali tako nešto se neće dogoditi.

>> Cristiano Ronaldo imenovao trofej koji mu najviše znači: “To je prvi trofej za nas i on je poseban.”

Barcelona je napravila veliki korak naprijed na putu do potpisa Antoine Griezmanna a čelnici kluba su se sastali s obitelji Griezmanna na večeri u Madridu, javlja Mundo Deportivo. Mnoge glasine su povezivale  Griezmanna s prelaskom na Old Trafford na ljeto, no transfer  je propao zbog suspenzije FIFA-e jer nisu mogli potpisati dostoju zamjenu.. Međutim, Barce će ponovo pokušati u toj namjeri posebno nakon što su sve veće šanse da od transfera Philippe Coutinhoa neće biti ništa. Bar ne u skorijoj budućnosti.

[su_bonus]

Manchester United je spreman poslati ponudu koja bi West Bromovog braniča Jonnyja Evana vratila na  Old Trafford, izvještava Mirror. Jose Mourinho vjeruje da je Louis van Gaal napravio pogrešku prodajom braniča  za svega 6 milijuna funti u 2015. godini, te je spreman vratiti g ana Old Trafford ali će imati veliku konkurenciju u vidu Manchester Cityja i Arsenala. Vjeruje se da je West Brom otvoren za prodaju Evansa samo ukoliko na aresu kluba stigne ponuda vrijedna 30 milijuna funti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!