NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Arsenal dovodi napadača svjetske klase, Ronaldo imenovao klub u kojem...

Transfer glasine: Arsenal dovodi napadača svjetske klase, Ronaldo imenovao klub u kojem želi nastaviti karijeru, Guardiola kupuje sjajnog napadača

U toku je jedan od najzanimljivijih transfer rokova. Dvanaest dana nakon otvorenja nogometne pijace, klubovi su već potrošili ogromne svote novca, a oni pravi i veliki transferi tek treba da se dogode. Klubovi nemilice troše ogromne svote novca u nadi da će na taj način doći do željenih rezultata i trofeja.

Transfer glasine

Arsenal je uspostavio kontakt s Borussiom Dortmund zbog njihovog zanimanja za Pierre-Emerick Aubameyanga, piše Telegraph. Reprezentativac Gaboan preporučen je Topnicima od strane novog čelnika skaut službe Sven Mislintata, skauta koji je Aubameyanga doveo u Dortmund 2013. godine. Malcom je također blizu potpisivanju za momčad Arsenea Wengera u transferu vrijednom 44 milijuna funti.

>> Iz PSG-a poručili Arsenalu i Unitedu koliko traže za Goncala Guedesa

Cristiano Ronaldo je svojim suigračima u Real Madridu rekao da se na ljeto želi vratiti u Manchester United, tvrdi AS. Petorostruki osvajač Ballon d’Ora nesretan je zbog neispunjenih obećanja u novom ugovoru u Madridu i želi napustiti Santiago Bernabeu na kraju sezone. 32-godišnjak, je također bio povezan s Paris Saint-Germainom kao dio razmjene u transferu koji je uključivao Neymara. Ronaldo je ranije u karijeru proveo šest uspješnih godina u Unitedu prije odlaska u Madrid 2009. godine.

[su_bonus]

Manchester City obećao je Pepu Guardioli potpisivanje novog napadača ako klub ne dovede Alexis Sancheza, prenosi Manchester Evening News. Budući da City najvjerovatnije gubi utrku za Sancheza koji eč završiti u njihovom gradskom rivalu, izvješće sugerira da će Guardiola skrenuti pozornost na Antoine Griezmann. Unatoč tome što je povezivan s Barcelonom i Manchester Unitedom, napadač Atletico Madrida već dugo je želja Guardiole koji će učiniti sve da ga dovede u klub na ljeto.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!