NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Juventus u klub vraća nekada prvog napadača, Neymar započeo pregovore...

Transfer glasine: Juventus u klub vraća nekada prvog napadača, Neymar započeo pregovore sa klubom iz Manchestera, Arsenal vratara pronašao u Bundesligi

Nakon mjesec dana ludnice u januarskom transfer roku, od kraja januara je koliko toliko mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Juventus se nada ponovnoj saradnji s napadačem Alvaro Moratom ovog ljeta, javlja Sky Sports. Španjolski napadač proveo je dvije uspješne godine u Juventusu prije nego što ga je Real Madrid kupio i nakon toga prodao Chelseaju godinu dana kasnije. No Morata je imao veoma tešku prvu sezonu u Premier ligi i Juve se nada da ga zbog toga može vratiti u Torinu s obzirom da bi Mario Mandžukić mogao napustiti klub.

>> Max Allegri će prihvatiti posao u Arsenalu, samo ako mu ispune jedan zahtjev!

Manchester United želi pobjediti Real Madrid u utrci za potpisivanje pariške zvijezde Neymara, javlja časopis Mirror. Brazilac je u Parizu imao veoma uspješnu prvu sezonu no zbog ozljede ju je morao ranije završiti, a glasine ga već dugo vremena vežu sa povratkom u La Ligu gdje bi se mogao prodružiti Realu. Međutim, United je spreman ponuditi 200 milijuna funti za njegove usluge i nadaju se kako će njihov odnos s Neymarovim ocem olakšati posao.

[su_bet365_100_bonus]

Arsenal  na tržištu traži dugoročnu zamjenu za Petra Cecha i izgleda da su je pronašli u Bayer Leverkusenu. Njemački reprezentativac Bernd Leno mogao bi postati drugi Nijemac na vratima Arsenala nakon Jensa Lemnanna, tvrdi Mirror. Leno bi zbog povrede Neuera mogao biti prvi vratar Njemačke na Mundijalu u Rusiji a u svom ugovoru ima ugrađenu otkupnu klauzulu od svega 22 milijuna funti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!