NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Neymar napušta PSG za dvije godine, Alex Sandro napušta Juventus,...

Transfer glasine: Neymar napušta PSG za dvije godine, Alex Sandro napušta Juventus, United dovodi pojačanje iz Serije A

Pred nama je nikad zanimljiviji transfer rok, u kojem bi moglo pasti nekoliko rekorda što se tiče visine obeštećenja za pojedine igrače. Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Neymar je postigao dogovor s predsjednikom Real Madrida Florentinom Perezom te će navodno od 2019. godine igrati za Kraljevski klub, javlja Don Balon. Brazilac je prošlog ljeta napustio Barcelonu i prešao u Paris Saint-Germain u transferu vrijednom 222 milijuna eura, ali već planira povratak u Španjolsku i Madrid je njegova nova destinacija.

>> Pep Guardiola potvrdio: “Nikada ga nismo ni htjeli prodati Arsenalu”

Alex Sandro izrazio je želju za prelazak u Chelsea jer planira napustiti Juventus nakon Svjetskog prvenstva na ljeto 2018. godine, tvrdi TMW. Visoko rangirani bek bio je povezan s prelaskom u Chelsea tijekom zadnjeg transfer roka a transfer je propao jer se klubovi nisu mogli dogovoriti, te će sada Sandro vrlo vjerovatno završiti u Londonu nakon prvenstva u Rusiji.

[su_bonus]

Manchester United je označio braniča Atalante Bryana Cristantea kao zamjenu za Marouane Fellaini, javlja  The Sun. Crveni vragovi su se pomirili sa činjenicom da Fellaini napušta klub a nakon sjajnih nastupa u Seriji A, Cristante je uvjerio Josea Mourinha da je on idealna zamjena za Belgijanca. Atalanta ima mogućnost kupiti Cristante iz Benfice za 10 milijuna funti na kraju sezone, a onda bi ga mogli prodati Uniteda za 31 milion funti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!