NaslovnicaVijestiTRANSFER VIJESTI: Robinho i Lass Diarra se vraću u Europu, Balotelli u...

TRANSFER VIJESTI: Robinho i Lass Diarra se vraću u Europu, Balotelli u Italiju…

Ostalo je još nekoliko dana zimskog prijelaznog roka u kojem bi se do kraja mjeseca mogli dogoditi još pokoji ozbiljniji transfer, no već se dogovaraju i oni transferi koji bi se trebali dogoditi tek na ljeto jer je pred vratima Svjetsko nogometno prvenstvo i mnogi već sada dogovaraju transfere jer bi nakon prvenstva moglo biti (pre)kasno…

robinho i diarra

Nakon što je PSG jučer poražen u utakmici protiv drugoplasiranog Lyona malo su ugrozili jaz između prvog i drugog mjesta, no situacija i dalje ni alarmantna. Lagano se mogu fokusirati na knock-out fazu Lige prvaka koja im kreće za 20-ak dana. U osmini finala Lige prvaka momčad iz Pariza igra protiv ‘kraljevskog kluba’ i upravo su potrazi za veznjakom koji nije igrao ovosezonsku Ligu prvaka.

Najkvalitetniji primjeri su Milinković-Savić za kojeg Lazio traži 170 milijuna eura, Leon Goertzka koji je potpisao za Bayern Munchen te Seri iz Nice koji trenutno pregovara s nekoliko klubova iz Engleske. PSG se okrenuo bivšem igraču Real Madrida – Lassani Diarri, 32-ogodišnji zadnji vezni trenutno je slobodni igrač, a prema pisanju medija iz Pariza PSG ima namjeru da ga kupi ovih dana kako bi im pomogao u knock-out fazi Lige prvaka na poziciji gdje je PSG najtanji, a to je pozicija zadnjeg veznog.

[su_cashout]

Robinho se vraća u Europu

Omaleni Brazilac nekada je bio ponajbolji dribler svijeta i jedan od onih zbog koji je publika dolazila na stadione. U Europi je igrao za Real Madrid u Španjolskoj, Manchester City u Engleskoj te za Milan u Italiji, a prema natpisima medija iz Brazila ovaj bi se tjedan trebao vratiti u Europu, no ovaj put u dres Sivasspora iz Turske.

Brazilac je otišao iz Milana u Santos 2014. godine, jedan period bio je i u Kini, no sada je nakon angažmana u Atleticu iz Brazila ostao slobodan igrač. No, ne zadugo. Navodno bi sutra treba obući dres Demir Grup Sivasspora, trenutno osmoplasirane momčadi u Turskoj.

[su_live_koeficijenti]

Balotelli u Juventus

Iako se prošle godine činilo kao da su od ‘super’ Marija svi digli ruke, čini se da je situacija sada drugačija. Prema pisanju medija Mario Balotelli od ljeta bi se mogao vratiti u Italiju, a za njegove usluge zainteresiran je u Juventus. Kontroverzni napadač u karijeri je nosio dres Intera, Manchester Cityja, Milana i Liverpoola. Nice ga je dovela kada nitko nije htio, prihvatili su ga znajući koliko je problematičan, no danas ‘super Mario’ igra jednu od najboljih sezona u karijeri.

Ove sezone odigrao je 24 utakmice, a pri tome je upisao 18 golova te 1 asistenciju. Koliko je Balotelli dobar ove sezone govori činjenica da je u francuskom prvenstvu ove sezone zabio više golova nego Kylian Mbappe, Thauvin, Depay i Malcom o kojima svi pričaju. Čini se kako je Mario malo sazrio i spreman je da se vratio na najveću scenu, a uvijek je bio igrač za velike utakmice – upravo ono što Juventusu treba.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!