NaslovnicaVijestiVeleobrt u slučaju Conte: Poznata sudbina italijanskog stručnjaka!

Veleobrt u slučaju Conte: Poznata sudbina italijanskog stručnjaka!

Kako stvari stoje, izgleda da je ipak došlo do veleobrta u slučaju Conte, kako prenosi BBC iz izvora bliskih klubu sa Stamford Bridgea.

Chelsea neće otpustiti trenera Antonio Contea, unatoč nizu loših rezultata, izvijestio je BBC.

Chelsea osvojio je pobijedio samo dvaput u 10 utakmica 2018, a u posljednje dvije utakmice Premier lige primio je sedam golova i postigao samo jedan.

[su_premierleague]

Čelnici “plavaca” su razočarani rezultatima u posljednje vrijeme, a kako prenosi BBC, odlučili su danas ne raspravljaju o sudbini Contea, koji je igračima poslije sinoćnjeg poraza od Watforda (1:4) dao tri slobodna dana.

Izvor BBC-a sa Stamford Bridgea ukazuje na činjenicu da je Chelsea i dalje u vrhu Premier lige, igra osminu finala Lige prvaka i sudionik je FA kupa.

“Nisam zabrinut za moj posao. Radim svaki dan i dajem 120 posto mogućnosti. Ako to nije dovoljno, onda u redu, klub donosi odluke. Vrlo je teško, svaki dan me novinari pitaju da li sam zabrnut i uvijek kažem nisam”, rekao je Conte, a prenio Sky.

Transfer glasine: Benzema ponuđen velikanu iz Engleske, Messi u Barci želi igrača Bayerna, Asensio na stolu ima ponudu tima iz Londona

NAJORGINALNIJA IDEJA: Ovo su uslovi koje morate ispuniti ukoliko želite dobiti doživotnu kartu za njihove utakmice

Conte dodaje da je “čist i miran pred sobom”, ali da Chelsea odlučuje hoće li ostati menadžer.

“Duša mi je mirna, spavam bez problema. Sve sam pokušao i ako klub misli drugačije neka tako i bude. Da li sam izgubio svlačionicu? Bio sam igrač, kapetan Juventusa i nikada nisam pričao s čelnicima kluba o treneru”, zaključio je Conte.

Conte je često kritizirao upravu Chelseaja zbog transfer politike, a u klubu je za godinu i pol osvojio naslov Premier lige.

Britanski su mediji danas napisali da je Conte pred otkazom, i da će ga naslijediti Luis Enrique, ali izgleda da do toga ipak neće doći.

Chelsea narednog ponedjeljka u Premier ligi igra protiv West Bromwich Albiona, a potom slijedi i duel protiv Hulla u petom kolu FA Kupa, te mečevi protiv Barcelone u Ligi prvaka i gostovanja Manchester Unitedu i Manchester Cityju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!