NaslovnicaVijestiVeliki problemi za Zidanea: Dvije zvijezde propuštaju uzvrat protiv PSG-a

Veliki problemi za Zidanea: Dvije zvijezde propuštaju uzvrat protiv PSG-a

Trener Real Madrida Zinedine Zidane izjavio je kako iz dana u dan prati oporavak povrijeđenih veznjaka Tonija Kroosa i Luke Modrića, za koje se nada da će biti sto posto spremni za uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Paris Saint-Germaina, koja se igra u utorak.

Zvijezde Real Madrida propuštaju uzvrat protiv PSG-a

Pozitivna vijest za Los Blancose je ta da se jučer treninzima vratio Marcelo nakon oporavka od povrede tetiva, ali Modrić i Kroos se još uvijek oporavljaju i po svemu sudeći neće biti u potpunosti spremni za utakmicu na Parku prinčeva.

Zidane je na današnjoj press konferenciji rekao kako je sretan što je Marcelo dostupan za sutrašnju utakmicu protiv Getafea, te da će pomno pratiti oporavak Modrića i Kroosa, te odlučiti da li će oni putovati u Pariz gdje njegov tim brani prednost od 3-1 iz prve utakmice.

“Bitna stvar je ta da je Marcelo ponovo dostupan, a zatim ćemo vidjeti što će se dogoditi sa Kroosom i Modrićem. Ne mogu vam puno reći. Najvažnije je kako se igrači osjećaju, a želim da budu spremni sto posto. Ne znam da li će biti spremni do utorka”, rekao je francuski stručnjak.

Nakon neočekivanog poraza ovog utorka na gostovanju kod Espanyola (1-0), Real Madrid je ostao na trećem mjestu u La Ligi, te sada zaostaje 15 bodova za vodećom Barcelonom, te deset sa drugoplasiranim Atletico Madridom.

[su_bonus]

Zidane je rekao kako njegov tim još uvijek nije u potpunosti ispao iz utrke za titulu, a kao razlog je naveo to što je Atletico Madrid u posljednjih nekoliko tjedana dosta smanjio zaostatak za katalonskim klubom.

“Ljudi možda misle da je već gotovo, ali to se nikad ne događa u nogometu. Osvojiti La Ligu će naravno biti teško, ali ne i nemoguće. Ukoliko Atletico Madrid pobijedi u nedjelju, smanjit će zaostatak na samo dva boda, a to nitko nije očekivao. Uvijek sam optimističan do samog kraja.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!