NaslovnicaVijestiVeliki transfer na Parku prinčeva: Cavani napušta klub, njegova zamjena košta 120...

Veliki transfer na Parku prinčeva: Cavani napušta klub, njegova zamjena košta 120 miliona eura!

Već neko vrijeme jasno je da je odnos između najvećih zvijezda kluba Neymara i Edisona Cavanija vrlo hladna. Kao što se već dugo vremena spominje, Urugvajac bi na ljeto trebao napustiit francuski glavni grad i naći novog poslodavca u nekoj drugoj ligi.

Cavani napušta klub

U Parizu se već pripremaju za njegov odlazak, štoviše, prema informacijama koje dolaze iz grada svjetlosti, već su pronašli  zamjenu za njega. Očekuje se kako će se francuski div pridružiti utrci za potpisivanje ugovora s zvijezdom Intera, Maurice Icardija.

Kapetan Intera trenutačno je drugi strijelac Serije A sa 18 golova, a PSG spreman je za njega platiti 110 milijuna eura. Igraču su spremni dati 40 milijuna eura, a taj novac bi inkasirao za vrijeme petogodišnjeg ugovora.

>> Lionel Messi otkrio zašto propušta večerašnju utakmicu protiv Malage

Talijanske novine Corriere dello Sport, međutim, pišu da je ova ponuda slabija od one koju su spremni poslati iz Madrida i koju su već navodno pripremili za Argentinca. Potonji nude još pet milijuna, a istodobno i određeni dio marketinga na ime nogometaša.

Odgovorni ljudi u Interu navodno polako gube živce s igračem, pogotovo zbog njegove supruge i agenta Wande Nare, koja želi bolji ugovor za svog supruga.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Icarci je bio u Interu od ljeta 2013. kada je došao iz Sampdorije za 13 milijuna eura. Postigao je 96 golova u 170 utakmica i asistirao u 23 navrata, a on je trenutno najbolje plaćen igrač u momčadi. Njegova godišnja plaća iznosi 4,5 milijuna eura neto, a sa raznim bonusima taj iznos je mnogo veći.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!