NaslovnicaVijestiVeznjak Real Madrida se posvađao sa Zinedineom Zidaneom

Veznjak Real Madrida se posvađao sa Zinedineom Zidaneom

Prema izvještajima španjolskih medija, vezni igrač Real Madrida Dani Ceballos posvađao je se sa svojim trenerom Zinedineom Zidaneom, te poručio kako bi volio da je potpisao za Barcelonu prošlog ljeta.

Ceballos se posvađao sa Zidaneom

Vijest prenosi Diario Gol, koji baš i nema reputaciju pouzdanog medija u Španjolskoj. Naime, 21-godišnjak je navodno poručio Zidaneu i predsjedniku Florentinu Perezu kako je nezadovoljan minutažom koju dobija ove sezone. Ukupno je u svim takmičenjima skupio 13 nastupa, od čega je njih osam počeo sa klupe za rezervne igrače.

On je u svom prvom nastupu od prve minute postigao dva gola u pobjedi Los Blancosa protiv Alavesa rezultatom 2-1 u septembru/rujnu, ali to je sve što je ponudio ove sezone.

U izvješću se tvrdi kako španjolski U21 reprezentativac sada žali zbog toga što je odabrao Real Madrid ispred Barcelone kada je odlazio iz Real Betisa prošlog ljeta. Također je navodno izjavio kako je svjestan da se bliži Zidaneov kraj u klubu zbog loših rezultata u La Ligi ove sezone, te da ukoliko uskoro ne bude igrao češće, mogao bi zatražiti odlazak sa Santiago Bernabeua.

‘Kraljevski’ klub je trenutno četveroplasirani u španjolskom prvenstvu sa 31 osvojenim bodom iz 16 odigranih utakmica. U posljednjem kolu su pretrpjeli težak poraz protiv najvećeg rivala Barcelone, koja ih je na Santiago Bernabeuu savladala rezultatom 0-3, te sada ima prednost od čak 14 bodova, ali i odigranu utakmicu više. Na drugom mjestu na tabeli nalazi se Atletico Madrid sa 36 osvojenih bodova, dok je na trećem mjestu Valencia sa 34 osvojena boda.

[su_no1forfootball]

Zidane je u četvrtak dobio nagradu za najboljeg trenera u proteklog godini na Globe Soccer dodjeli nagrada u Dubaiju, gdje je komentarisao trenutno stanje u kojem se njegov tim nalazi.

“Želim vam se zahvaliti, ovdje predstavljam klub i predsjednika. Velika mi je čast, kao i klubu, ova nagrada znači da stvari dobro funkcionišu. Zahvalio bih se također predsjedniku i Real Madridu na prilici koju su mi pružili. Svi igrači su nevjerovatni i čestitam im svima. Ova nagrada je za njih, ne za mene. Također se zahvaljujem i svim trenerima, osvojio sam dosta stvari, ali ovaj posao je vrlo težak. Zahvalio bih se i svojoj majci, kojoj posvećujem ovu nagradu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!