NaslovnicaVijestiZIDANE UDARA GLAVOM U ZID: Problemi protiv Atletica!

ZIDANE UDARA GLAVOM U ZID: Problemi protiv Atletica!

Sljedeće subote se igra gradski derbi sastaju se Atletico i Real Madrid, a kraljevsksi klub ovaj duel dočekuje u strahu, a Zidane udara glavom u zid, jer mu momčad nije spremna.

Zidane udara glavom

Reprezantativna pauza je pri kraju, te će nogometaši ubrzo vratiti u svoje klubove. U La ligi nas čeka duel između Atletica i Reala, te bi tu neko mogao da ispadne iz trke za prvaka, jer obije ekipe imaju osam bodova zaostatka za vodećom Barcelonom.

Realu predstavlja veliki problem nova povreda Garetha Balea, Velšanin ipak nije jedini zbog koga se brine Zidane. Španija je sinoć odigrala prijateljsku utakmicu protiv Kostarike, a tu se povrijedio fantastično Isco, koji je ove sezone jedan od glavnih igrača u Realu.

[su_live_koeficijenti_v2]

Isco je napustio teren sa bolnom grimasom na licu, a trenutno nije poznato koliko će on biti odsutan sa terena. Ukoliko Isco ne bude spreman za Atletico, Realu će to biti još jedan udarac.

Pored Isca i Balea, povrijeđeni su još štoper Varanea, te golman Keylor Navas i Dani Carvajal, treba imati na umu da bi doktorili Reala mogu spremiti Isca za utakmicu protiv Atletica.

Ukoliko ne bude Isco spreman sve oči će biti uperene prema mladom Asensio, koji je prije par dana izjavio da kada je došao u Real njegovo ime nije niko znao.

[su_live_koeficijenti_v2]

“Kada sam došao u Real, skoro pa niko nije ni znao moje ime. Međutim, sve je krenulo dobro za mene kada sam postigao gol protiv Seville u Superkupu”, kaže Asensio, pa nastavlja:

“Najviše mi je pomagao Sergio Ramos, koji mi je pomogao da se adaptiram na ekipu. On mi je pružio veliku podršku, a uvijek je bio tu za mene.”

2014. godine Asensio je stigao u Real Madrid. Došao je iz Mallorce, tu je igrao u omladinskoj školu, a Kraljevi su ga istu sezoni ostavili na posudbi u tom klubu. Potom godinu dana je zaigrao za Espanyol, gdje je pokazao šta zapravo može.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!