NaslovnicaVijestiZVANIČNO I VELIKO IZNENAĐENJE: Real Madrid ima novog golmana!

ZVANIČNO I VELIKO IZNENAĐENJE: Real Madrid ima novog golmana!

Nogometni velikan iz Madrida ozvaničio je i svoje drugo pojačanje ove sezone. Riječ je o vrataru ali njegov dolazak u klub nije niko očekivao te je ovaj potez kraljevskog kluba mnoge iznenadio a možda i razočarao pojedine navijače ovog kluba koji svakako zahtijevaju veliko ime na golu kluba.

Real Madrid ima novog golmana

Nije tajna da je jedan od prioriteta Reala na ljeto pojačati poziciju vratara. Uprava Real Madrida na radaru ima vratara Rome Alissona, kao i slovensku hobotnicu iz gradskog rivala Atletica Jan Oblaka.

>> KONAČNO PRONAŠLI KARIUSOVU ZAMJENU: Jurgen Klopp pronašao novog golmana u Bundesligi!

Ali zaista, rijetko ko je očekivao dolazak ukrajinskog vratara Andrije Lunina. On je čuvar mreže ukrajinskog kluba Zorya, a u posljednje dvije sezone prikupio je 51 nastup za prvu momčad, gdje je zadržao mrežu netaknutom u čak 20 navrata, što ej poprilično solidna brojka.

[su_bonus]

191 centimetar visoki Ukrajinac je jedan od najtalentiranijih i napotencijalnijih mladih vratara, a Real bi trebao platiti 14 milijuna eura za njegov transfer. Mladi vratar će se ubrzo preseliti u Madrid i trenirati s timom Real Madrida u Madridu, a zadnju riječ o njegovom statusu u klubu će imati Julen Lopetegui, novi strateg kluba sa Santiago Bernabeu stadiona. Trenutno broj jedan u Realu je Navas, a njegova zamjena je Kiko Casilla.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!