NaslovnicaVijestiZVIJEZDA PRKOSI REALU: Madriđani ga prodaju za 100 milijuna eura, ali on...

ZVIJEZDA PRKOSI REALU: Madriđani ga prodaju za 100 milijuna eura, ali on ne želi otići!

Zvijezda prkosi Realu. Madriđani ga prodaju za 100 milijuna eura, ali on ne želi otići! Real Madrid se želi riješiti određene zvijezde ovog ljeta, ali bi im se planovi mogli srušiti zbog toga što igrač ima druge ideje.

ZVIJEZDA PRKOSI REALU

Don Balon navodi da Francuz ne žele napustiti španjolske divove ovog ljeta, te da se klub nada da će prikupiti sredstva prodajom igrača.

Don Balon je također u prošlosti izvijestio da klub želi oko 100 milijuna eura za napadača, no čini se da to neće značiti ako Benzeman nije spreman napustiti Bernabeu.

[su_bet365_100bonus]

Beznema je pomalo šokantan za Los Blancose posljednjih nekoliko sezona, dok je francuski napadač uspio zabiti samo nekoliko golova u La Ligi.

Bivši napadač Lyona je postigao 16 golova u posljednjih 61 nastup u ligi, što je povratak koji jednostavno nije dovoljno dobar za igrača koji vodi liniju jedne od navećih i najboljih momčadi na svijetu.

Kada je Cristiano Ronaldo otišao, Real se morao oslanjati na druge zvijezde koji su trebali povući ekipu kroz prljavštinu kada je to bilo potrebno, a čini se da Benzema to više ne može učiniti.

[su_bet365_koeficijenti]

Prodaja Benzeme bi bio pametan potez španjolskih divova, ali ne čini se da će klub biti uspješan u njihovim pokušajima da to urade prije završetka prijelaznog roka.

Benzema je u Real Madrid stigao iz Lyona 2009. godine. Transfer je vrijedio 35 milijuna eura sa naknadom koja je mogla narasti i do 41 milijuna eura zavisno od bonusa. On je predstavljen navijačima 9. srpnja, nakon što je uspješno prošao medicinske preglede i potpisao ugovor od šest godina kasnije tog dana.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!