Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

l0rd

Članovi
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Sviđa mi se
    l0rd reacted to LeonardoDrugi in Nedelja 22.10.2023.   
    Meni je samo zao sto vecina na Forumu ne zna kakvo je blago imati mene na ovom smesnom Forumu. Jednom davno sam napisao, da cete razumeti koliko za Forum znace osobe poput @IzudinB tek onoga trenutka kada odu. Kada jednoga dana izbacimo kolegu @IzudinB u trecu ligu, i sam napusti ovaj smesni Forum, bice to kraj i Foruma i Portala, a onda cete se pitati sto nismo dovoljno ucinili da ga zadrzimo.
    Sa mnom ce biti jos gore. Kada me jednog dana veliki bet365 odvuce u svoje redove kao glavnog konsultanta, pitacete se zasto ste me zvali glavnim cirkusantom Foruma, i bice vam zao sto me vise nema.
    Pre samo dva dana, u petak sam u Dnevnom Topicu napisao ovo:
    " ... za sada neka ostane zapisano, a tek je sredina desetog meseca, da predvidjam jedan od dva dogadjaja u nastavku sezone, a tek cemo videti da li cu biti u pravu. Neka ostane zapisano da predvidjam ili otkaz Ivanovicu ili odlazak Teodosica, i to u narednih dva/tri meseca. Ja bih uvek pre izabrao da oteram Teodosica, i to ne samo iz kluba, vec bih ga oterao u tri pick*#*ke materine, a tek cemo videti sta ce klub odluciti ... iako vec znam sta ce izabrati i pogresiti ..."
    A juce sam napisao ovo:
    " ...na kraju da podsetim ljubitelje kosarke da se za cetiri dana u okviru Euroleague igraju  dve izuzetno interesantne utakmice. Prva je izmedju Partizana i Crvene Zvezde, nakon koje bi mozda mogli da vidimo i prvi otkaz nekom treneru u Euroleague ..."
    Leonardo Drugi,  doktor
    Juce uvece je otpusten Dusko Ivanovic
    Ako ne zelite da me sa ovog smesnog Foruma odvuce veliki bet365 kao glavnog konsultanta, i posle vam bude zao, sve manje od deset "like"-ova ce biti malo.
     
  2. Sviđa mi se
    l0rd reacted to furyshaa in Nedelja 5.12.2021.   
    Također sam totalno smetnuo na Feyenord koji igra kući gdje je kvota 1.20 i naravno Juventus 1.20. Samo žali Bože živaca kad se nađe jedan Atletiko da ti se ujebe u dan momački.
  3. Haha
    l0rd reacted to LeonardoDrugi in Nedelja 5.12.2021.   
    Tottenham vs Norwich Premier League jedinica kao kuca kvota 1,36
    Juventus vs Genoa Serie A jedinica kao kuca kvota 1,20
    Ukupna kvota 1,65
    (Analiza je namenjena samo za kolege @Guts1950 @Goksim i @IzudinB
     
    Hej @Guts1950
    Juce si mi ulepsao zivot toliko da nisam mogao da se smirim celu noc. Ako pristajes, bicu tvoj prijatelj. Ako ne zelis prijatelje, imam cetiri poklona za tebe, a ostavicu ti vremena da razmislis da li zelis prijateljstvo ili poklone, ili sve zajedno.
    Pocecu od istorijske recenice iz tvog posta koju cu pamtiti dok sam ziv.
    “... Tako da je Goksim imao dovoljno vremena da izabere par, tj gotovo cijeli dan jer je Izudin postavio temu u petak 13:16. Za ovo kolo ne bih uvazio par Goksima. Pravila su jasna....”
    Tako je doktore, bolje ne bih cak ni ja napisao. Jedino bih mozda uneo malo vise emocija, pa bih napisao “... za ovo kolo ne bih uvazio par Goksima, ko ga yebe...” Zaista, sta je mislio gospodin? Da ga cekamo dok bet365 ne izbaci kvotu za Hrvatsku, a to je bilo izmedju 19.00 i 20.00 i to samo zato sto je vlasnik Portala??? Pa sta on misli??? Za njega ne vaze pravila??? Za njega ne vazi zivot??? Za njega posle noci ne dolazi jutro??? Kada pada kisa, pada samo na nas, na njega ne pada??? Mi padamo na tiketima, a on nikada??? I to sve samo zato sto je vlasnik Portala???
    Hej Guts1950, samo si me podsetio jos jednom, ono sto znam vec godinama. Kockari nisu obicni ljudi, nego visa klasa, gospoda, elita, aristokratija … jednostavno visi nivo. Lepo, jednostavno i elegantno; predstavim se, ne priznajem mu predlog, i ko ga yebe. Pravila su pravila i to za sve. Ako nece da pristane, lepo ga izbacimo sa njegovog Portala i vodimo ga sami (Portal) Osecam se lepse nego da mi je prosao tiket zivota, i to u nadoknadi vremena. Ni jedan sex, ni jedan orgazam mi nije priustio ovakvo zadovoljstvo kao ono juce kada SMO GA ZAJEDNO naterali da mu se predlog ne prizna. Ja sam ga prozvao u postu 15 minuta pre “zatvaranja” Topica, a ti si mu ponistio predlog... cccccc. Osecam se kao u ringu, a osecam se i kao deo krda, copora hijena. U ringu, zato sto imam utisak kao da sam boksovao protiv Goksima, i da sam ga udario kao cekicem, ali je ostao na nogama, i onda si dosao ti i preciznim udarcem naterao njegovog trenera da baci peskir u ring. Kao deo krda, copora hijena, zato sto imam utisak da smo ga ZAJEDNO oborili, jedan za vrat, drugi istorvremeno za ledja, kao sto rade hijene kada rastrgnu sirotu zivotinjicu. Kako da ti se zahvalim, za jucerasnji dan koji nikada necu zaboraviti? Imam cetiri predloga, ali molim te da malo sacekas, jer isto zelim da ponudim i nasim administratorima, koji su mi takodje ulepsali zivot.
    Hej @Goksim
    Pisem svasta na Forumu, to je jasno svima, sto se kaze, lupetam kao otvoreni prozor. Kada su u pitanju emocije, nadam se da je u redu, da imam prava na njih. A najintenzivnije emocije imam kada vi, administratori patite, i to kada mnogo patite. Dobro se osecam kada imate sve ono sto imamo i mi, obicni clanovi naseg Foruma. Dobro se osecam kada vas kritikuju, kada se ne slazu sa vama, kada vas iznerviraju, kada preteruju, kada vam kidaju nerve. U privatnom zivotu vam zelim sve najbolje, vama i vasim najblizima, ali u Poslednjoj Sansi vam zelim da patite, mnogo da patite. Kada su u pitanju emocije, zelim vam da imate sve probleme koje imamo i mi ostali. Ne poznajemo se, nikada se nismo ni upoznali, ali samo zato sto ste administratori, zelim da vam do kraja sezone sve rubrike u Poslednjoj Sansi budu ofarbane u crveno, a meni u zeleno. Posto je jedan od vas vlasnik i administrator, a drugi administrator, a ja nista od toga, jasno je da smo dve suprotne strane. Nasa pocetna pozicija, a i nasi stavovi se toliko razlikuju da jednostavno moram da zelim i radim sve sto je u mojoj moci da odete sa “vlasti” i da ja postanem i administrator i vlasnik. Ali.....
    Ima jedno veliko ali... ako iskljucim emocije, ako za trenutak zaboravim da ste vi administratori, a ja nisam, ostaje nesto zajednicko, ljubav prema kockanju, strast, posvecenost, profesionalnost. Postoje samo dve neizbezne stvari u zivotu, jedine dve stvari koje su garantovane, a to su; mora da se plati poraz i mora da se umre. Na kraju, nije uopste vazno kako smo ziveli, za samo sto godina niko se nece ni secati da smo postojali. Vazno je sta smo ostavili iza sebe. A ostavicemo jedan Forum gde smo igrali Poslednju Sansu, gde smo se svadjali ali i pomagali, gde smo se nervirali sto Topic nije otvoren na vreme, ili sto je otvoren na vreme. Lepo je bilo sto smo se svadjali, ali i preuzimali tudje dobitne predloge. Ne verujem da je ikada na nas Forum usao neko sa pitanjem, a da je izasao iz njega, bez odgovora. Ima nas na Forumu oho-hooo, dopisujemo se, svadjamo, nerviramo, a da se nikada medjusobno nismo ni videli. Ne govorimo iste jezike, ali se odlicno razumemo. Ne delimo iste partijske, religijske, sexualne, muzicke, alkoholne ili bilo koje druge vrednosti, ali smo svakoga dana ovde, na istom mestu. Siguran sam da se, teoretski receno, svi jednoga dana nadjemo na jednom mestu, u realnom zivotu, da ne bismo izdrzali vise od sat i po zajedno. A ovde na Forumu smo danima, mesecima, godinama.
    Hej, @IzudinB
    Izudine, ti i ja se ne bi slozili, da se sretnemo u realnom zivotu, ni u tome da je danas nedelja. Tacno je da ti zelim sve crvene rubrike u Poslednjoj Sansi do kraja sezone. Tacno je da ti nikada necu oprostiti sto si dozvolio da te neko ubedi da je seljak iz Rosarija koristan timski igrac, a da Lewandowski, Jorghino ili Salah nisu korisni. Tacno je da sam ti do sada dao svega dva i po “like”, a na Forumu sam pet godina. Niti sam ja tebi jedan od omiljenih kolega sa Foruma, niti si ti meni, hvala na pitanju. Ali, ako iskljucim emocije, ti si pravi i jedini heroj ovoga Foruma. Uporedio bih te sa centrima u svetom basketu, najlepsoj kolektivnoj igri na svetu. Centri u svetoj kosarci, prave blokove, guraju se, skacu, dobijaju udarce, primaju blokade ...jednom recju rade prljave poslove, a slava uvek ide suterima. Poneki aplauz, poneko zakucavanje, ali su retki saigraci koji im pruze ruku kada naprave blokadu za otvoren sut za tri poena. Ali... uvek ima neko ali...kada dobar centar ode iz kluba, tek onda svima bude jasno koliko je bio dobar. Dakle, Izudine, dok si ovde sa nama, na nasem Forumu bices najgori administrator u istoriji svih kockarskih Foruma. I dalje ces nam ici na qurac kada zakasnis sa otvaranjem Topica, kao i kada zakasnis 07 minuta kao sto si u petak zakasnio. Ali, kada jednom odes, a nadamo se da ce to biti nikada, ovaj Forum nece biti ni za qurac. Ako ti nesto uopste znaci, ja u svetoj kosarci nikada nisam postovao sutere, za mene su centri uvek bili i bice pravi i jedini heroji.
    Danas sam se pogubio jer je Guts1950 ponistio predlog vlasniku Portala, a vlasnik Portala napisao istorijsku recenicu: “... Slazem se da je tip postavljen nakon definiranog vremena i samim tim insistiram da se isti ne broji odnosno da za ovo kolo imam 0”. Pogubio sam se jer ovakve stvari mozete videti samo medju kockarima, visoj klasi, eliti. Goksime mogao bi da budes moj prijatelj samo da si napisao jos tri reci u nastavku istorijske recenice:”...Slazem se da je tip postavljen nakon definiranog vremena i samim tim insistiram da se isti ne broji, odnosno da za ovo kolo imam 0, ko me yebe...”
    Dok sam jos pogubljen, iskoristicu priliku da ponovim da sam ponosan sto sam kockar, da sam ponosan sto sam deo zajednice kockara na nasem Forumu, da sam veoma srecan sto nas Forum postoji, i kako da ne pomenem, ponosan sam sto sam jedini pobednik Posledenje Sanse u istoriji naseg Foruma. Ponosan sam i sto zajedno sa vama delim emocije, strast, energiju, sto se radujem ali i nerviram zajedno sa vama.
    Sutra je novi dan, sutra cu biti onaj stari, vec sutra cu vam pozeleti da vam padnu svi predlozi u Poslednjoj Sansi, i to u nadoknadi vremena, a jedva cekam i da yebem sve po spisku cobanu iz Rosarija.
    Zbog jucerasnjeg dana koji mi je ulepsao Guts1950, samo za vas i to potpuno besplatno imam cetiri poklona, a vi izaberite koji vam se najvise svidja, a mozete da izaberete i sva cetiri.
    Prvi poklon je dobitna analiza. Double samo za vas. Pobeda Tottenhama i Juventusa po kvoti od 1,65. Najbolji trener na svetu protiv najgore ekipe u Engleskoj, kao prvi par, i Juventus, cak i ovakav, protiv tanke Genoe i potencijalno najgoreg trenera na svetu, ako ne racunamo Pirla, kao drugi par. Za ovaj double se pripremam vec drugu sedmicu, double napadam agresivno, veoma agresivno a Tottenham i Juventus imaju i neke dugove prema meni. Ako vam je kvota mala, dodajte i neki svoj predlog, da imate na koga da se nervirate kada vas predlog padne.
    Ako nemate poverenje u moj predlog, imam i drugi poklon. Nikada se nismo upoznali, ali ako se bilo kada vidimo u zivotu, mogu da vam sredim dva dana u mom omiljenom bordelu i to na racun kuce. Dovoljno je da mi u privatnoj poruci napisete kojem obliku perverzija ste naklonjeni, a ako ste toliko nisko pali da ste ozenjeni, dan za swingerse je svaki treci cetvrtak u mesecu.
    I za kraj, treci poklon za vas. Nikada se nismo ni videli, ni upoznali, ali ako bilo kada mogu necim da pomognem vama ili nekom vasem najblizem, na bilo koji nacin, sve cu uciniti, jer ne zaboravite, mi smo kockari, visa klasa, elita.
    Imam i cetvrti poklon, ako vam bilo kada zatreba (dobitni) predlog za Poslednju Sansu, ili ako do 13.00 bet365 jos nije izbacio kvote za Davis Cup, slobodno me kontaktirajte.
    Hej, ne zaboravite. Analiza je samo za vas, a reci Portal, Forum, Poslednja, Sansa sam uvek pisao pocetnim velikim slovom. Ah... da, umalo da zaboravim...poneki mali X na Tottenham, kao odbrana (dobitne) analize se podrazumeva.
  4. Sviđa mi se
    l0rd reacted to Leedsfan in Nedelja 21.11.2021.   
    Jučer je Newcastle protiv Brentforda odigrao u vrlo zanimljivoj utakmici 3:3 i time mi je glavni tip dana računao bet365 koef. 1.00 tako da mi je ulog vraćen.

    Drugi listić za srednji ulog mi je prošao tako da se je opet nešto zaradilo.
    Koliko vidim danas ćemo igrat skoro pa svi slične parove, tako da nemam potrebe onda analizirat parove.

    Ovo je od mene danas jedan triple listić koji sam odigrao. Nadam se i današnjem prolazu listića!
  5. Sviđa mi se
    l0rd reacted to Leedsfan in Nedelja 14.11.2021.   
    Uvijek kada se igraju završnice dali prvenstva ili kvalifikacijskih turnira gledamo dosta iznenadjenja.
    Što se događa u glavama igrača, dali je upitan umor ili pritisak od strane navijača i medija, stvarno neznam.
    Ja sam uspio ovaj tjedan izbjeci sva iznenadjenja reprezentacija koja su se dogodila. 

    Jučer mi se od Europskih reprezentacija svidjalo samo igrat na Tursku hendikep, dok sam Obalu Bjelokosti stavio kao drugi par kad sam vidio da Kamerun vodi 2:0 jer koliko vidim i u afričkim kval. mogli smo vidjeti dosta iznenadjenja.
    Danas idem malo navijački, pa sam odlučio igrat Hrvatska - Rusija pobjedu u bilo kojem poluvremenu.  

    Nemam potrebe dalje pisat analizu, kad je gore kolega @IzudinB sve već napisao.
    Evo još jedan tip od mene, ja se nadam da će naši dragi Makedonci uspjeti uzeti pobjedu i plasirat se u Play off za SP u Katar.

    Kako gledamo dosta iznenadjenja u završnici kval. za SP odlučio sam ovaj tip ipak igrati (AH 0) tako da u slučajnosti nerjesenoga tečaj se računa 1.00.
    Osobno volio bi da Makedonci ovu utakmicu pobjede i plasiraju se u Play off.
    Glavni konkurenti Rumunji gostuju kod Lihtenštajna, tako da je očekivati da će oni ovdje uzeti tri boda i mislim da ce Makedonci uci u ovu utakmice hladne i mirne glave i gledati da uzmu pobjedu.
    Što se tiče sastava domaći trener momčadi nema problema oko sastavljanja ekipe. Kapetan Ristovski se vraća nakon jedne utakmice suspenzije. Očekuje se nekih oko 17000 navijača.
  6. Sviđa mi se
    l0rd reacted to Ivan98 in Nedelja 7.11.2021.   
    Mislim da vrijedi 2.05 probat na Frankfurt , Greuther Fürth  je izgubio 9/10 utakmica i jednu je izvukao x protiv Bielefelda , ako njih ne pobjede nece nikoga 
  7. Sviđa mi se
    l0rd reacted to furyshaa in Utorak 2.11.2021.   
    Današnja ponuda kad bi došla realno, kladionice bi bile u ultra velikom gubitku tako da očekujem neke mine ali samo je pitanje šta.
    Bayern - Benfica, 1 i više od 2.5 gola
    Bayern jak kao zemlja. Nakon potopa protiv Gladbaha, vratili su se pobjedom protiv Union Berlina 5:2 u gostima. Prošla utakmica ova dva tima prije nekih 10ak dana završila je ubjedljivom pobjedom Bayerna od 4:0 iako su svi golovi pali tek poslije 70. minute. Mislim da će ovdje Bayern zabiti čak 2 u prvom poluvremenu i da se ovo ne bi trebalo dovoditi u pitanje. Benfica ne bi smjela čekati i dopustiti da joj plasman ovisi o utakmici sa Barcelonom jer je Barcelona Barcelona, u kakvoj god formi bili.
    Atalanta - Man. Utd. i VillaRreal - Young Boys, više od 2.5 gola
    Mislim da je ovdje najizglednija opcija golovi. Prošle utakmice su završile sa po 5 golova a ni večeras ne znam šta drugo da se očekuje. Ulog veliki i samo pobjede igraju ulogu.
    Dyn. Kiev - Barcelona, Barcelona manje od 2.5 gola
    Pročitao sam zanimljivu stvar a to je da Kiev nije primio go kod kuće još od 11.3.2021 i utakmice protiv Villarreala gdje je izgubio 2:0. Barcelona posljednjih 5 utakmica u gostima postigla je samo 1 pogodak i to u 8 mjesecu protiv Ath. Bilbaoa gdje je utakmca završila 1:1. Golove nisu postigli ni Cadizu, Benfici, Atl. Madridu i Rayo Vallecanou. Mislim da je ovo veoma veoma veoma dobar tip čak i na rizičnijoj granici od 1.5 gola. Niko nema pravo na kiks a Barcelona izgleda zaista blijedo. Vjerovatno je ova kvota zbog samog imena Barcelona.
    Malmo - Chelsea, 2 i više od 1.5 gola
    Malmo 0 bodova sa 0:11 gol razlikom. Chelsea nema pravo na kiks nakon poraza od Juventusa i siguran sam da će ovo lagano dobiti. Prošla utakmica pobjeda Chelsea od 4:0 pa tako ni ovu ne vidim sa drugačijim ishodom. Trenutno je moj voljeni Chelsea u nizu dobih igara i siguran sam da neće stati ovdje.
    Wolfsburg - Salzburg, @Goksim pisao iznad i to sam pokupio od njega.

  8. Sviđa mi se
    l0rd reacted to BoskoBuha in Nedelja 24.10.2021.   
    Mamićima fali novaca... neka je Dinamu na čast, želim im sve najgore u ovoj natjecateljskoj godini
  9. Sretno nam bilo
    l0rd reacted to Goksim in Subota 2.10.2021.   
    Ušli smo u deseti mjesec a kako sam i najavljivao to znači i daleko aktivnije klađenje i ozbiljnije uloge sa moje strane. Samim tim možete očekivati i znatno više prijedloga od mene.
    Period nakon Europskog prvenstva mi se nije činio dobrim za klađenje te sam se znatno više fokusirao na uplaćivanje dugoročnih oklada i praćenje gdje je koja momčad ali sa nešto manjim ulozima. Budući da je na početku sezone bilo dosta iznenađenja mislim da se pokazalo kao dobrom strategijom. Sljedeća reprezentativna stanka je za više od mjesec dana i sada kad imamo jasnu sliku gdje je koja momčad te kad su iste ulovile ritam koji neće biti prekidan neko vrijeme ima smisla ići sa jačim ulozima. 
    Radujem se sutrašnjem NFL-u za koji ću, kao i prijašnjih sezona, podijeliti moj izbor overa. 
    Danas će mi u fokusu biti tri utakmice:
     
    Manchester United - Everton - Manchester United dobiva barem jedno poluvrijeme (1,30) bet365
    Manchester United će u lunch timeu ugostiti Everton. Sudar je to četvrto i peto plasirane momčadi lige ali kako sezona bude odmicala tako će i Everton padati na ljestvici jer mu ipak nije mjesto tako visoko. Dobar start sezone Evertona je i glavni razlog poprilično lijepog koeficijenta na Manhcester United koji će biti dodatno napunjen samopouzdanjem nakon pobjede u zadnjoj minuti u Ligi Prvaka sredinom tjedna. 
    Manchester United doma igra sasvim solidno. Povratak Ronalda je alarmirao navijače te atmosfera na stadionu izgleda znatno nabijenija emocijama nego ranije a i igrači izgledaju kao momčad. 
    Očekujem pobjedu Manchester Uniteda ali budući da je mala razlika između koeficijenta na pobjedu i pobjedu u barem jednom poluvremenu biram drugu, daleko sigurniju opciju. bet365 računa okladu na pobjedu dobitnom ako Manchester United povede dva razlike. 
    I Chelsea mi je u razmatranju kod Engleza ali za sad ih nisam stavljao na listiće.

     
     
    Torino - Juventus - pobjeda Juventusa u barem jednom poluvremenu (1,50) bet365
    Gradski derbi na koji bi inaće koeficijent na Juventus bio oko 1,40-1,50 dok je danas lijepih 1,80. Juventus ima jedan od najgorih startova sezone međutim duga je ista. Slavili su u zadnjem kolu te u Ligi Prvaka. Juventus je nekarakterističan na početku sezone prvestveno jer je u više navrata prokockao vodstvo, nešto što se povijesno Juventusu teško moglo desiti budući da su obično oni bili ti koji su davali golove u zadnjim minutama utakmice ili okretali. 
    Jasno je da imaju kvalitetu te da će se momčad uigrati i znatno bolje izgledati kad bude najbitnije. Jedan od većih problema trenutno je realizacija ali pozitivno je da stvaraju dosta prilika a teško da će realizacija kroz cijelu sezonu biti tako loša. Juve u zadnjih 5 utakmica ima četiri pobjede i jedan X. 
    Za one koji se klade na pobjedike natjecanja, loš početak sezone Juventusa je možda i najbolje što se moglo desiti. Koeficijent na to da Juve osvaja Serie A je znatno narastao što je svakako prilika. Juve je trenutno desetoplasirana momčad ali iza nas je svega šest kola i ima se još za odigrati 32 kola! Iza nas je svega 15% sezone.
    Inter koji je uz Juventus po kladionicama najozbiljniji favorit za naslov bježi Juventusu svega 6 bodova. Napoli ima start iz snova ali godinama dokazuju da ne mogu držati temo cijelu sezone i često padaju u drugom dijelu sezone a znamo i što o južnjacima misli @LeonardoDrugi  Napoli je prošle sezone u više navrata kada je morao slaviti pred kraj sezone kiksao.
    Slično kao i na tržištu kapitala gdje je uvijek najbolja preporuka kupuj kad je kriza i kad svi prodaju a prodaj kad su "zlatna vremena" tako i kod Juventusa oni koji misle da imaju šanse uzeti naslov isto trebaju uplaćivati sada dok sve ne izgleda perfektno i zbog čega kladionice i daju izuzetno primamljiv tečaj. Za klađenje na dugoročne oklade preporučujem bet365 , unibet i bet at home kladionicu koje posluju već toliko godina da su novci kod njih usudio bi se reći sigurniji nego kod mnogo banaka.
    Mislim da je 1,80 na Juventus izuzetno primamljiv koeficijent te da Torino nema toliku kvalitetu da se odupre Juventusu. Juve ima nekarakterističnu gol razliku 10:10 odnosno trenutno u prosjeku primaju 1,5 golova po utakmici. Jasno je da je, uz realizaciju ovo i glavni razlog zbog kojeg je Juventus trenutno na desetoj poziciji međutim neće trebati tako puno da vidimo Juve u top 3 a vjerujem i na prvom mjestu. 
     
    Atletico Madrid - Barcelona - over 4,5 kartona (1,50) bet365
    Kad je Messi otišao iz Barcelone nisam se mogao načuditi koeficijentu od 2,50 da Real Madrid osvaja La Ligu. Jednostavno, bilo je teško za očekivati da Barecelona može parirati i igrati bolje bez Messija te sa kadrom koji ima a koji nije na nivou renomena jedne Barcelone. Početak sezone pokazao je i kakva će sezona Barceloni biti koja je godinama radila kadrovske greške što je sad došlo na naplatu. Uz to financijska situacija nije fantastična tako da će trebati vremena da se Barcelona vrati na stare staze slave. 
    Sumnjam i da će Atletico Madrid dva puta za redom uzeti naslov i 1,70 koliko se sada kreće koeficijent na Real Madrid mi izgleda jako lijepo. 
    Barcelona iga neprepoznatljivo. Loše. Koemana samo klauzula u ugovoru drži na klupi a ako danas Barcelona izgubi vjerojatno više ni to neće biti prepreka da ga e makne. Navijači su poprilično frustrirani cijelom situacijom. Nakon kikseva u La Ligi uslijedio je dodatni šok kad je Barca poražena sa čak 3:0 u Ligi Prvaka. U toj utakmici vidjeli smo veliki broj kartona sa obje strane što je @Leedsfan lijepo i sugerirao u dnevnoj temi i hvala mu na tome!
    Očekujem slično i danas. Dosta nervoze kod Barcelone koja će biti u podređenom položaju. Atletico Madrid zna odigrati grublje utakmice kada se radi o derbijima a Barcelona ove sezone dobiva znatno više kartona nego prijašnjih. bet365 daje lijepih 1,50 za over 4,5 kartona što mi se čini najpametniji izbor prije utakmice. Uz to mislim da je odlična utakmica za live klađenje kod bet365

    Ovi listići su samo uvertira u dan, biti će toga znatno više...
    Pozivam i druge članove da se aktivnije uključe sa prijedlozima kako bi jedni drugima pomogli te se zajedno veselili dobitnim listićima  
  10. Sviđa mi se
    l0rd reacted to Goksim in Subota 31.10.2020.   
    Jučer je ispao poprilično uspješan dan zahvaljujući 2/2 pogođena točna rezultata na poluvremenu koja otvaraju velik broj aktivnih listića za vikend.
    Pozivam sve članove da izdvoje par minuta i upale si obavijesti o novim objavama jer je često brzina reagiranja na neke objave presudna. Možete dobivati obavijesti (email) za nove postove / teme ali isto tako možete i odabrati članove koje želite pratiti te dobivati obavijesti kada oni objave novi post. Izbor je na vama
    Jučer je ogromno iznenađenje priredio Đoković koji je izgubio 6-2 i 6-1 te izjavio da mu se i nije previše igralo tog dana. Koeficijent na Đokovića je bio 1,03.
    Mislim da su ovaj vikend, sljedeći tjedan utorak/srijed i četvrtak (Liga Prvaka i Europska liga) te vikend nakon toga dani za visoke uloge. Naime, nakon toga slijedi nam opet reprezentativna stanka nakon koje će trebati pričekati da se vidi tko je u kakvoj formi. Vidjeli smo i sami sa koliko iznenađenja završavaju utakmice prvog kola, nakon reprezentativnih natjecanja. Sada imamo period da su momčadi ulovile ritam i iznenađenja će naravno biti ali vjerujem da će ih biti u poprilično maloj mjeri...
    Možda ste primjetili da sam zadnje vrijeme igrao dosta na Manchester City, Inter i Barcelonu. Još nije bio vikend da su sva tri slavila što je poprilično čudno i mislim da taj niz prestaje ovog vikenda. 
    Evo mog izbora za subotu, kronološkim redom:
     
    Sheffield United - Manchester City (13:30) bet365
    Kako često pišemo o Cityiju mislim da je teško reći nešto novo. Otvorili su sezonu loše, imaju najmanje bodova na startu u posljednjih nekoliko sezone. Sreća za njih je što i Liverpool ne blista pa nemaju ogroman bodovni minus. Biti će zasigurno zanimljiva sezona. 
    Cityj trenutno ima dosta ozljeda u napadu pa će tu igrači iz veznog reda morati pripomoći. Zandje kolo su užasno kiksali i dobrim dijelom bili zaslužni za osrednji vikend koji bi, da su slavili, bio daleko bolji. Odigrali su mršavih 1:1 sa West Hamom iako su bili bolji - pogotovo u drugom poluvremenu gdje nisu iskoristili nekoliko poluprilika i prilika. Nakon toga su u Ligi Prvaka rutinski slavili na gostovanju kod Marseillea 3:0.
    Sheffield je četvrti kandidat za ispadanje iz Lige sa koeficijentom 2,10 da će se to i desiti. Jasno je da su kvalitetom ne jednu, ne dvije nego vjerojatno i tri stepenice ispod Cityja koji i na klupi ima bolje igrače na svakoj poziciji nego Sheffield United na terenu. Zalaganje i motivacija su naravno druga stvar ali mislim da je i Guardiola već lagano u situaciji da ne može dopustiti nove kikseve te očekujem da mobilizira momčad koja će ući izuzetno motivirano u utakmicu (za razliku od pristupa sa West Hamom gdje prvo poluvrijeme kao da nisu igrali).


    Osim pobjede Cityja koja nosi 1.000€ a što očekujem da bude isplaćeno tijekom utakmice kod bet365 nakon što City povede sa dva razlike vjerujem da se lako može desiti i da City vodi na poluvremenu 2:0. Ogromni su favoriti i stvarat će prilike a mislim da je poprilično jasno da bi trebali voditi na poluvremenu. 1:0 mi se čak čini premalo a koeficijent 6,00 na to da će City voditi 2:0 na poluvremenu je predobar da se ne odigra. Šanse su barem 25-30%...


     
    Crotone - Atalanta (15:00) bet365
    Atalanta igra možda i najljepši nogomet u Serije A te koeifcijent na njih da će biti prvaci drastično pada. Vidjet ćemo koliko je to i realno uz Inter i Juventus. Favoriti su za današnju utakmicu a privukao me koeficijent koji je čak 7,00 kod bet365 da će Atalanta voditi 2:0 na poluvremenu. Favoriti jesu a stil igre im je takav da ne staju kada zabiju jedan gol već idu po drugi, pa i treći... Jednostavno, mislim da su šanse za ovaj rezultat veće od 15% koliko bookmakeri daju...

     
    Real Madrid - Huesca (16:00) bet365
    Unatoč pobjedi u El Clasicu Real je u krizi. Imaju ozbiljne kikseve u Ligi Prvaka te svega 1 bod iz 2 kola. Samim tim sljedeća kola su "must win" situacija za njih ali o tome više u temama za Ligu Prvaka sljedećeg tjedna. 
    Izuzev El Clasica koji je utakmica za sebe Real je u zadnjih par utakmica ulazio jako loše. Od M'gladbacha su gubili 2:0, od Shakhtara čak 3:0 na poluvremenu a uspjeli su izgubili i od Cadiza 1:0. 
    Samim tim očekujem da Zidane stavi u igru igrače koji su motivirani i koji će "letiti" po terenu. Real je sa pravim pristupom daleko bolji od Huesce, mislim da je to svima jasno. Nakon toliko kikseva pristup dana bi morao biti pravi a kako im slijedi bitna utakmica Lige Prvaka (nakon 1 boda iz 2 utakmice svaka sljedeća će biti bitna) očekujem vodstvo Reala na poluvremenu a mislim da će to vodstvo biti veće od minimalnog. 
    Šanse za točan rezultat na poluvremenu 2:0 su ovdje solidne i mislim veće nego to koeficinent sugerira. 


     
    Inter - Parma (18:00) bet365
    O Interu je @popo64 sve rekao
    Unatoč kiksevima Intera zadnje vrijeme i dalje vjerujem da će biti glavni konkurenti Juventusu za osvajanje naslova a Juve je protiv Barcelone pokazao koliko je ranjih. Koefijent 2,80 da Juventus osvaja Serije A pokazuje koliko su načeti, ranjivi i koliko im bookmakeri vjeruju. Kiks sa Veronom dobro najavljuje kakva bi sezona Juventusu mogla biti iako očekujem da sutra slave protiv Spezije. 
    Očekujem pobjedu Intera koji sanja naslov i mislim da će se do nove godine prometnuti u glavnog favorita za osvajanje Serije A. Parma je protiv Spezije odigrala 2:2, izgubili su od Udeeiesea, Parme i Bologne te igraju loše u gostima. 



    Ne vidim razlog zašto i Conte sa svojim Interom ne bi danas slavio a osim slavlja očekujem vodstvo na poluvremenu - nadam se od 2:0.




    Nantes - PSG (21:00) bet365
    Razlika u kvaliteti je ovdje svima jasna. PSGu slijedi Liga Prvaka pa moguće da će neki igrali biti pošteđeni budući da u srijedu PSG gostuje kod Leipziga a zna se što Liga Prvaka znači PSGu. Sa druge strane, imaju sasvim dovoljno vremena od subote spremiti se za tu utakmicu. Tko kog bude igrao PSG ima takvu momčad da će uvijek protiv svih u Francuskoj ove sezone biti favoriti.
    Koeficijent 7,00 da vode na poluvremenu 2:0 mi se čini previše i realniji bi bio 4,00 ali neću se buniti. Naravno treba malo sreće da ova oklada prođe ali trebali bi voditi na poluvremenu a sada je samo pitanje kakva će im biti realizacija u par prlika koje će sigurno imati. Za koeficijent 7,00 rado ću riskirati.




     
    Alaves- Barcelona (21:00) bet365
    I zadnje na rasporedu, Barcelona to win either half. Barca je nakon sramotnog poraza u El Clasicu pobjedila Juventus 2:0 i pokazala da im sezona možda i neće biti toliko za zaborav koliko mnogi misle. I dalje imaju lijepe šanse za osvajanje La Lige...
    Alaves je prljava momčad koja će danas sigurno dobiti veći broj žutih kartona i napraviti 20+ prekršaja. Znaju da im je taj pristup jedini koji im možda nešto može donjeti. Alaves je fantastična momčad za igrati više kartona u nekim utakmicama a unibet ima broj prekšaja u ponudi za utakmice lige petice pa je zanimljivo pratiti granice za isto za utakmice Alavesa. Danas neću odabrati tu opciju jer očekujem rano uvjerljivo vodstvo Barcelone koja mora isprati gorak okus poraza u El Clasicu.

    Pobjeda Barcelone ne bi trebala doći u pitanje, pobjeda barem jedno poluvrijeme još manje a kako očekujem vodstvo Barcelone na poluvremenu morao sam uzeti koeficijent 7,00 kod bet365 da Barcelona vodi 2:0 na poluvremenu. 


    I za kraj dodao bi i da vjerujem da će Hajduk slaviti na gostovanju u Puli kod Istre ne zato jer Hajduk igra fantastčno već zato jer je Istra užasna. Uz to, pritisak je na Hajduku da prekinu dugi crni niz a zbog proslave rođendana imat će posebni motiv uzeti tri boda...
    Ne očekujte da će sve oklade na točne rezultate na poluvremenu proći. Biti ću zadovoljan ako će Manchester City, Inter i Barcelona slaviti te ako barem jedan točan rezultat na poluvremenu prođe. Mislim da se lako može desiti da ih prođe i više ali teško je za očekivati da će biti baš 100%tni učinak. 
    A što vi igrate ovog vikenda?
  11. Ljut
    l0rd got a reaction from Mario6868 in Subota 17.10.2020.   
    Nije samo inter izgubio sta ste navalili na njega, eo i ja sam dosta novca izgubio danas al sta je tu je vecina favorita su izgubili ili  bilo X ... siguran sam da su vas  zeznuli i drugi tipovi da nije samo inter
  12. Sviđa mi se
    l0rd reacted to Indijanac in Subota 17.10.2020.   
    Ljudi niste vi u stanju shvatit nekog kao sto je popo64 ja njega vidim kao nekog ko nije rob sustava kao 99% ljudi on ima svoja uvjerenja i ja to postujem da meni sad u dvoriste dodju brad pitt, michael jordan , brazilski ronaldo, cristiano ronaldo , popo64 i da moram odabrati s kim bih popio pivo ja bih izabro bez zadrske popo64, s druge strane da dodju jennifer lopez, angelina jolie itd e tu bih popo64 vec izvisio.
    Kao drugo mislim da je vecinu parova pogadjo na ovom forumu tako da izvlacit utakmice koje nije dobio nema smisla trece ako ga smatrate sarltanom sto ste ga poslusali prije utakmice i igrali na inter a ova prica da niko ne napada njega sto je promasio nego njegov nacin analiza to mi nemojte pricati to  nije ni prica za malu djecu da je pogodio sigurno ga niko ne bi napao zbog analiza, bijes je velik nakon ovoga ali nezaboravite da je u kladjenju najvaznije ostati miran ako to ne mozete bolje se maknite od kladionica i ovako je kocka vec unistila mnogo ljudi ne treba jos vise.
  13. Odličan tip!
    l0rd reacted to Goksim in Petak 16.10.2020.   
    Slaven Belupo sutra s Istrom 1961, Stipić: “Moramo biti strpljivi, smireni i kontrolirati svoje emocije”
    Nogometaši Slaven Belupa sutra će u sklopu 8. kola Hrvatski Telekom Prve lige na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš, s početkom u 18 sati, ugostiti Istru 1961. Bit će to utakmica koja će se nakon dugo vremena igrati pred publikom u Koprivnici, a najavio ju je trener naše momčadi Tomislav Stipić.
    – Nakon dugo vremena ponovno igramo u našoj kući, ponovno pred našom publikom. Stvarno se veselimo utakmici i pozivam sve naše navijače da dođu na stadion i da nas podrže jer smo ih se zaželjeli i jer su nam potrebni da nam pruže potporu, da osjetimo da se netko uz nas bori na terenu. Igramo u Koprivnici i želimo se nahraniti bodovima i zabaviti našu publiku.
    U Koprivnicu stiže Istra 1961 koja nije poražena u posljednja tri kola te je u tom razdoblju osvojila pet bodova.
    – Istra je jako dobro organizirana momčad. Teško ju je probiti, a naprijed ima jako brze igrače. Moramo biti strpljivi, smireni i kontrolirati svoje emocije, ali trebamo i vjerovati u dobre izvedbe naših igrača do sada na terenu koje nisu bile adekvatno nagrađene bodovima. Pružit ćemo sve što je u našoj moći i konačno doći do te prve pobjede.
    Atmosfera u momčadi pred utakmicu je jako dobra.
    – Atmosfera u svlačionici je jako bitna jer utječe na izvedbu na terenu koja daje rezultat. Mi smo ovu stanku iskoristili kako bismo se dodatno zbližili. Momčad je između sebe birala kapetana i još jednom potvrdila Parackog kojem čestitam na tome. Sve su to mali detalji s kojima se preispitujemo kako bismo bili čiste duše i iz nje crpili zajedničku energiju potrebnu da igramo kao jedan, kao tim.
    Podsjetimo, sukladno odluci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Preporuci za održavanje športskih natjecanja na otvorenom uz prisutnost gledateljstva, bit će to prva utakmica nakon dugo vremena na našem stadionu na kojoj je omogućeno prisustvo gledatelja uz pridržavanje određenih mjera:
    – Kapacitet stadiona bit će 760 mjesta
    ...
    Izvor: Slaven Belupo
     
    NAJAVA | Slaven Belupo-Istra 1961 | Sve osim poraza bio bi lijepi rezultat!
    Istra 1961 sutra igra utakmicu osmog kola protiv Slaven Belupa. Reprezentativna pauza sigurno je dobro došla treneru Faustu Budicinu koji je dobio malo vremena da si „naštima“ neke segmente igre po njegovoj želji i stilu, odnosno da momčadi prenese dodatne informacije koje želi infiltrirati u način igre.
    S druge strane, Koprivničane vodi jedan od najspecifičnijih trenera u ligi, Tomislav Stipić. Nedvojbeno veliki znalac trenutno je na čelu jedine momčadi u ligi koja nema pobjedu, iako je odigrala nekoliko sjajnih utakmica, prije svega na Maksimiru (3:3) i na Poljudu (2:2).
    Zbog toga, jasno je da Puljane čeka zahtjevan zadatak, čak bi i motiv mogao biti na strani domaćina jer Istri 1961 više ne „gori“ kao što je prije. Odsustvo Einara Galilee i Petra Bosančića znači da će Budicin morati „kemijati“ u posljednjoj liniji, ali dolaskom Koreanca Kima iz Dinama, možda je i taj problem lako rješiv.
    Prema kladionicama, Slaven Belupo je favorit, a i ne čudi ta informacija kada se zna da Koprivničani u svom sastavu imaju Bogojevića u odličnoj formi, iskusne Lulića, Glavčića, Bačelić-Grgića i pulskog kapetana Gorana Parackog. Sve u svemu, i bod bi Puljanima bio lijepi uspjeh.
    Na koprivničkom gradskom stadionu „Ivan Kušek Apaš“ sutra, u petak od 18 sati, utakmicu Slaven Belupa i Istre 1961 sudi Zdenko Lovrić iz Đakova, dok su mi pomoćnici Tomislav Keglević iz Našica i Ivan Janić iz Iloka. Osječanin Ivan Matić je četvrti sudac, a Mario Zebec iz Cestice je VAR sudac. Delegat je gosp. Jure Zečević iz Knina.
    Izvor: Istrasport
    -----------------------------------------
    Naslov sve govori...
    Istra je godinama jedan od najgorih gostiju lige, već po pravilu igraju kvalifikacije za 1HNL u kojima su godinama uspješni. 
    Pobjeda Slaven Belupa u barem jednom poluvremenu kod bet365 ili pobjeda, možda i hendikepi te 1/1 nameću se kao logičan izbor.
  14. Sviđa mi se
    l0rd reacted to LeonardoDrugi in Subota 17.10.2020.   
    Italia vs Moldavia prijateljska utakmica
     
    Pobeda Italije na poluvremenu i na kraju, Italija pobedjuje preko handicapa 1, Italija pobedjuje preko handicapa 2, pobeda Italije i over 2,5, pobeda Italije i over3,5, Italija prva daje gol, Italija poslednja daje gol, Italija daje vise od gola u prvom poluvremeu, Italija daje vise od gola u drugom poluvremenu, over 2,5 over 3,5... Italija ce imati vise kornera sa handicapom ...
     
     
    Pre nego sto podelim svoju pamet sa vama, opet moram, jednostavno moram, da vas nagovaram, molim, ubedjujem, preklinjem ... da pocnete da odvajate novac, veeeeeeliki novac sa strane i budete disciplinovani, strpljivi, stalozeni sve do 17.10, a to je obicnih desetak dana.
    Jedino vas molim da mi ne kazete da nemate novaca, mnoooooogo novaca. Do novca mozete doci na razne nacine. Mozete da ga zaradite, pozajmite, ukradete, podignete kredit, mozete da rasprodate sve sto imate, mozete da opljackate banku... uvek postoji nacin da dodjete do novca. Na kraju, krajeva uvek mozete da se kockate, i na taj nacin dodjete do para koje su vam potrebne. Dakle, nacin da dodjete do para uvek postoji. Evo, na primer, slucaj iz moga dela grada, iz kvarta u kome zivim. Jedne noci u neko gluvo doba, negde oko 03.00 dosla neka grupa kriminalaca, neki bugari, albanci ili marokanci, ne secam se vise, naravno maskirani, sa kapuljacama i nekim instrumentima iskljucili struju u celom kvartu. Nakon toga su parkirali neki traktor ili bager, nemam pojma sta je bilo, ispred postamata, postanskog automata za podizanje novca, lepo ga obmotali celicnim uzadima, vezali za bager ili traktor, i lagano razvalili, izbili bankomat iz zida. Sve te rusevine su lepo utovarili u vec pripremljenu prikolicu i ceo postamat, zajedno sa ciglama i cementom odneli sa sobom. Cela operacija je trajala celih 42 sekundi, dok je, na primer, sutradan glupim elektricarima, trebalo pola dana da vrate struju u kvart. Ja sam se u to vreme uveliko kladio live na neke NBA utakmice i logicno je da nista nisam cuo. Ali sta je sa gradjanima, koji qurac ??? Niko nista nije cuo, niko nije izasao iz kuce sve do narednog jutra. Slusao sam svakakve bajke, kako je nemoguce opljackati bankomat ili postamat, te kako su novcanice obelezene, te kako je sve pokriveno telekamerama, kako se sve snima, bla bla bla... jedino nikada nisam cuo da su te razbojnike nekada pronasli. Dakle, ako ne mozete da zaradite, pozajmite, rasprodate, ako ne postoji nacin da dodjete do novca do 17.10. siguran sam da u vasoj blizini postoji barem neki bankomat.
    Dakle, 17.10 se igra veliki derbi Inter vs Milan, i vi jednostavno do tada, morate da dodjete, kako znate i umete do novca, veeeeeelikog novca. Veliki bet365 je jos pre deset dana izbacio kvote za taj mec, bez obzira sto ce se mec igrati dvadesetak dana kasnije nakon izlaska kvota. Na danasnji dan kvote su 2,10 3,40 3,40. Zaboravite na sve price da pravi kladionicari ne igraju gradske derbije, da u derbijima nema veze ko je trenutno bolji, da je lopta okrugla, da je u glupom fudbalu sve moguce … bla bla bla. Ne propustite da se obogatite toga dana, ne propustite da promenite svoj zivot za 90 minuta, obicnih 90 minuta. Ja se za taj dan pripremam vec desetak dana, a i vama sam ostavio deset duuuugih dana da se pripremite. Inter nece samo pobediti Milan, ocekujem da ce ih razmontirati, poniziti, demolirati, rastaviti na sastavne delove, vratiti na fabricka podesavanja. Naravno da cu napisati analizu i za taj mec, a naravno i da cu svakako iskoristiti priliku da popljujem Milan onoliko koliko i zasluzuju. Posto sam kolega sa foruma, podelicu sa vama svoj sistem bogacenja. Vec desetak dana igram doublove u kome je jedan par “jedinica koja je vec prosla” na Inter protiv Milanovih govana. Drugi par je sve ono sto mi pada, a tek ce mi jos padati na pamet u narednim danima. Dakle, Roland Garros, Euroleague, EuroCup, Nba, prijateljske utakmice, nacionalna prvenstva u basketu... jedan par je “zicer” toga dana, a drugi “kecina” na Inter i tako dok ne napunim prosecan vagon pun tiketa. Jednostavan nacin da se obogatite, zar ne? E sad zamislite jednog prosecnog drvosecu, koliko on tek drva treba da isece da se obogati !?!?!?
    Evo na primer danasnja utakmica. Kvote koje ja predlazem ne prelaze, ili jedva da prelaze kvotu 1,20. Ali kada stavite i Inter po kvoti od 2,10 dolazite do kvote 2,52, pa kada na kvotu od 2,52 na jednom tiketu ulozite milion necega, zaradili ste cistih i lakih 1,52 miliona. Pa ako uz to, jos i na svaki ostali tiket ulozite po milion, a znate i sami koliko tiketa moze da stane u prosecan vagon jasno vam je da je put do bogatstva veoma lak i kratak. I ne zaboravite, uvek mislite i na drvosece koji za to vreme, dok se vi kockate, po ceo dan testerisu drva.
    Danas cu vam predstaviti Moldaviju, i kao zemlju i kao nacionalnu selekciju. Ja sam imao tu nesrecu, na zalost, da posetim tu zemlju, ako se to uopste i moze nazvati zemljom. Posetio sam, nekada davno i Ganu, u Africi, koja nema nikakve veze sa analizom za kladjenje. Dok nisam video te dve zemlje, mislio sam da su Bosna i Split dva najgora mesta za zivot na svetu. Danas mogu hrabro da kazem da se duboko izvinjavam i Bosni i Splitu. Ako vam nekada u glavu dodju suicidne misli, ili ako nekada pomislite da ovaj zivot nema smisla, pre nego sto polozite pistolj na slepoocnicu, ja vam najiskrenije preporucujem da prvo posetite Moldaviju, a mozete i Ganu. Nakon posete Moldaviji, shvaticete da ovaj zivot ipak ima smisla, da vredi ziveti, da ima i gorih mesta od Bosne ili Splita. I to mnooooooogo gorih. Moldavija je jedna od nasiromasnijih zemalja u Evropi, bivsa clanica nekadasnjeg SSSR-a, koja se negde devedesetih godina osamostalila i postala “zemlja”, da ne napisem “drzava” Po nekim parametrima, Moldavija je ubedljivo najsiromasnija drzava u Evropi, a po nekim drugim medju tri najsiromasnije. Jedna od najvaznijih stavki u budzetu te zemlje jesu devizne doznake koje gradjani te zemlje, a koji zive u evropskim zemljama, salju svojim najblizima. Ako vam nekada bude tesko u zivotu znajte da postoji zemlja koja se granici sa Rumunijom i Ukrajinom, da postoji zemlja koja nema more, nema puteve, nema pruge, nema narod vec stoku, da postoji zemlja koja je siromasna, korumpirana, da postoji zemlja u kojoj se govori rumunski/moldavski i ruski. Bosanska liga u fudbalu, bosanski stadioni, bosanska trava, i bosanski fudbaleri, u odnosu na sve to u Moldaviji je kao kada bi ste uporedili Allianz Arenu u Munchenu sa stadionom u Kaknju. Moldavija ima dva kluba koja nesto znace u tamosnjem nivou takmicenja, ali je to toliko nizak nivo, da bi bilo koji njihov klub ubedljivo izgubio cak i od Liverpoola ili Crvene Zvezde, na primer. Cak sam imao prilike da pogledam jedno poluvreme neke utakmice njihove lige. To je bilo najgluplje potrosenih 45 minuta u mom zivotu. Moldavija ima jednog ili dva fudbalera u nacionalnoj selekciji koji igraju u italijanskoj Seriji A i nekoliko igraca koji igraju po evropskim drugim ligama. Ja cak nisam siguran da igraci te selekcije znaju fudbalska pravila, onda mozete zamisliti kako tek igraju fudbal. U kvalifikacijama za evropsko prvenstvo gubili su sve sto se moglo izgubiti, od turaka dva puta po 0:4, od Albanije dva puta, po 0:2, i 0:4, od Islanda 1:2 i 0:3, a uspelo im je da izgube cak i od Andorre u gostima sa 0:1. U proslogodisnjim kvalifikacijama za Evroppsko prvenstvo imali su jednu pobedu (kod kuce nad Andorrom), nula neresenih i devet ne poraza, vec potopa. Da ne bih gubio vreme, na moldavce, jednostavno zamislite da Crvena Zvezda ide na noge Bayernu u Munchen, a na vama je da se odlucite kako da se kladite. Ako ipak nemate ideju, tu sam ja da vas podsetim na neke od rezultata Crvene Zvezde u Evropi.
    Crvena Zvezda vs Bayern 0:6
    Psg vs Crvena Zvezda 6:1
    Tottenham vs C. Zvezda 5:0
    C.Zvezda vs Tottenham 0:4
    Crvena Zvezda vs Psg 1:4
    Odmah da se razumemo, o ovoj generaciji italijanske selekcije ne mislim nista dobro, na protiv mislim da je u pitanju jedna od najgorih selekcija u istoriji ove zemlje, imaju i smenu generacija, ali o njima sada necu nista pisati. Oni ce tek doci na naplatu kada budu igrali teske utakmice. Tacno je da je utakmica prijateljska. Tacno je da se igra bez publike. Tacno je da ce italijanski selektor menjati igrace, i da nece igrati samo onaj koji zuri na autobus. Ali, boli vas qurac za te detalje. Igraju protiv jedne od najgore zemlje na svetu, igraju protiv jedne od najgore selekcije na svetu. Ako se neko na forumu boji iznenadjenja, ja cu vam napisati prezimena fudbalera te selekcije, a vi ako se uplasite, slobodno zaobidjite kladjenje na ovaj mec. Epureanu, Craciun, Marandici, Cojocari, Cociucuk, Bojiciuc …
    I ne zaboravite, kvote za ovaj mec su smesne. Ni jedan normalan kladionicar nece ni pogledati kvote za ovaj mec, jednostavno ce preskociti ovu utakmicu. Ali ja nisam normalan kladionicar. Ja sam poseban. Ja sve sto mi padne na pamet vezujem sa Interom, a to je vec druga prica. U petak cu, na primer mec Euroleague Armani vs Asvel (pobeda domacina) takodje vezati sa Interom, a gde je tenis, a gde su Eurocupovi, gde je Nba, gde je basket....
    Na vama je samo da potrazite najblizi bankomat, iskljucite struju, razvalite ceo zid, sve to utovarite na traktor ili bager, svejedno, kod kuce, na miru, razvalite celicnu kasu, pokupite sav novac i sve to ulozite na Inter. Poneki tiket sa X-om na mecu Inter vs Milan kao “zastitom”, “odbranom” se podrazumeva. Kada postanete bogati dovoljno je samo da mi se zahvalite.
  15. Idemo po crne kese!
    l0rd reacted to Goksim in Nedelja 4.10.2020.   
    Od mene danas više prijedloga budući da je ponuda odlična a također budući da nam slijedi i reprezentativna stanka pa treba iskoristiti ponudu i ritam...
    Utakmice kronološkim redom
    Atalanta - Cagliari 1 bet365
    Kao i kod Sassuola jučer, radi se o velikoj razlici u kvaliteti. Atalanta igra netipičan ofenzivni nogomet za momčad Serije A i zbog Early Payouta očekujem ovdje isplatu još tijekom utakmice. Ne bi se iznenadio da vidimo isto već do poluvremena. 
    Atalanta (3-4-1-2): 57 Sportiello; 17 Romero, 6 Palomino, 19 Djimsiti; 33 Hateboer, 15 De Roon, 11 Freuler, 8 Gosens; 10 Gomez; 9 Muriel, 91 D. Zapata. All.: Gasperini.
    Cagliari (4-3-3): 28 Cragno, 24 Faragò, 2 Godin, 19 Pisacane, 22 Lykogiannis, 18 Nandez, 8 Marin, 6 Rog, 33 Sottil, 9 Simeone, 10 Joao Pedro. All.: Di Francesco.
    Di Francesco još uigrava momčad koja će sigurno izgledati bolje tijekom sezone. Danas će im nedostajati Ciocci, Pereiro, Cerri, Ceppitelli i Carboni.
    Zanimljivo za spomenuti da je Atalanta izgubila zadnja dva domaća susreta protiv Cagliarija pa se nadam se danas tom nizu (2017 i 2018) dolazi kraj. 

     
    Groningen - Ajax - Ajax dobiva barem jedno poluvrijeme bet365
    Ajax je glavni favorit za osvajanje Eredivisie i ove sezone i jasno je da bi kod jednog Groningena trebali uvjerljivo slaviti. Groningen je sezonu otvorio loše, sa dva poraza iz tri utakmice i vjerojatno će osigurati ostanak u prvenstvu međutim očekujem ih u donjem domu Eredivisie.
    Ajax je pak stopostatona, 9 bodova iz tri kola. Daleko kvalitetnija momačad koja bi danas trebala tresti mrežu više puta. Sigurnosti radi, pobjeda u barem jednom poluvremenu pa ako nešto pođe krivo u prvom, tu je i drugo poluvrijeme...

     
    Leicester - West Ham - Leicester pobjeđuje barem jedno poluvrijeme
    Nakon prikazanog protiv Cityja i nevjerojatnog preokreta i slavlja jednostavno ovo moram odigrati. Leicester igra odličan nogomet koji se zasniva na brzim kontrama i polukontrama te konkretnosti u napadima. Ne kruže previše sa loptom oko gola već idu frontalno na isti kada je isto iole moguće. 
    Ne očekujem laganu pobjedu ali ako su mogli okrenuti City mislim da mogu slaviti i protiv West Hama, barem jednom poluvrijeme. Koliko sam gledao nekih problema sa sastavima nemaju...

     
    Arsenal - Sheffield United 1 bet365
    Arsenal je u ponedjeljak protiv Liverpoola izgledao užasno. Poveli su iz ogromne greške Liverpoolove obrane ali koliko su bili u podređenom položaju dovoljno govori to da su uputili 6 udaraca i ako se dobor sjećam svega 3 u okvir. 
    Sheffield pak nije impresionirao protiv Leedsa prošlu utakmicu. 
    Jasno je da je Arsenal bolja momčad od Sheffielda i da su danas favoriti. Protiv Arsenala ću kao i prijašnjih godina često igrati u derbijima sa momčadi iz vrha. Ne znam znate li ali Arsenal je godinama najgora momčad (od boljih momčadi Premier League) kada je u pitanju skor sa "Big Six" momčadima. 
    Očekujem da danas maksimalno motivirano uđu u susret te da dođu do pobjede. Bodove će gubiti kada im protivnici budu nešto jači...


     
    Aston Villa - Liverpool
    Liverpool bez dileme igra najljepši nogomet na otoku a ako City nastavi kiksati kao u zadnja dva kola brzo će se odlijepiti na osjetnu predost. Ako je suditi prvenstvo na temelju prvih par kola i prikazane igre Liverpool će bez premca biti favorit broj 1. Prije početka sezone mnogi su na toj poziciji vidjeli City ali sa ovakvom igrm City neće daleko.
    Liverpool je protiv Arsenala pokazao svu svoju moč i snagu. Čim su primili gol su izjednačili, na kraja slavili ali dojam koji su ostavili je bio itekako dobar. Stvorili su jako puno prilika, bili konstantno ispred gola Arsenala, imali posjed, kontrolirali utakmicu...
    Sumnjam da im Aston Villa može napraviti probleme a sigurnosti radi pobjeda u barem jednom poluvremenu...

     
    Barcelona - Sevilla 1 bet365 - pobjeda Barcelone u barem jednom poluvremenu
    Unatoč svim problemima Barcelone sa upravom, potencijalnim odlaskom Messija o kojem je bilo ranije govora očekujem dobor sezonu Barcelone u La Ligi te mislim da imaju jako dobre šanse uzeti naslov. Duga je sezona i vidjet ćemo kako će Real izgledati ali ovo što je Barcelona prikazala na otvaranju sezone je izgledalo dosta dobro. Pobjeda protiv Villarreala 4:0, a gostovanju kod Celte 3:0 sa igračem manje.
    Na oprez poziva rast koeficijenta na Barcelonu ali za skeptičnije možete uzeti pobjedu u barem jednom poluvremenu, sigurnija opcija...

  16. Sviđa mi se
    l0rd reacted to Goksim in Subota 3.10.2020.   
    Sassuolo - Crotone (15:00) bet365
    Sassuolo je uvjerljivi favorit danas. Prikazali su dobar nogomet protiv Spezie u prošlom kolu i dali 4 gola na gostovanju. Crotone je pak izgubio 2:0 od Milana, ranije 4:1 od Genoe i ako se po jutru dan poznaje slijedi im teška borba za opstanak. 
    Koeficijent na Sassuolo je u blagom padu. Domaćini će imati podršku navijača budući da će biti dozvoljeno 1.000 gledatelja.
    Sassuolo vjerojatni sastavi:
    Consigli; Toljan, Chiriches, Ferrari, Kyriakopoulos; Locatelli, Bourabia; Berardi, Defrel, Djuricic; Caputo
    Crotone vjerojatni sastavi:
    Cordaz; Magallan, Golemic, Marrone; Pereira, Henrique, Cigarini, Zanellato, Reca; Simy, Dragus

  17. Sretno nam bilo
    l0rd reacted to Goksim in Petak 2.10.2020.   
    Petak, uvertira u bogati sportski vikend. Danas ću nakon dobrog jučerašneg dana ipak nešto laganije te se fouksirati na subotnju i nedeljnu ponudu...
    Lokomotiva se osramotila  u Europi i pokazala da nije kvalitetna kao prije 1-2 godine. Ipak, Istra je daleko od kvalitetne momčadi pogotovo na gostovanjima. Doma još mogu uzeti bodove momčadima koje će se boriti za opstanak, među kojima će već tradiocionalno opet biti i kralj doizgravanja "Istra". Gostovanja im ne leže, momčad nema previše kvalitete te vjerujem da Lokomotiva ovdje može do pobjede.
    Pobjeda u barem jednom poluvremenu za 1,40 je sigurnija opcija a nadam se da prolazi već na poluvremenu. Također, koeficijent 8,50 da će biti 2:0 na poluvremenu kod bet365 je primamljiv...

    bet365 kladionica mi je opet dala besplatnih 50€ bonus kredita za igranje. Samo me dočekala poruka u inboxu kada sam se logirao na bet365 račun. Isto sam odlučio uložiti na lijepih 8,50 da će na poluvremenu biti 2:0 za Lokomotivu pa da vidimo. Ako povedu u prvih 30 minuta jako lako se može i desiti...
    Preporuka svima da ako već nemate otvorite bet365_račun odmah te tako otvorite mogučnost sudjelovanja u raznim promocijama. Isto vas naravno ništa ne košta...

    Fiorenitna je odigrala fanatsitčnu utakmicu sa Interom, prikazali su puno dobroga, dva puta okretali i vodili do 87'minute. Imaju igru a mislim da će im se danas i sreća malo vratiti. Također, pobjeda u barem jednom poluvremenu kao sigurniji izbor. 


    1,50 za 1/1 na PSG mi se čini kao odlična opcija. Nakon lošeg starta sezone vrijeme je da PSG krene starim utabanim stazama i visokim pobjedama. Angers nije momčad koja bi PSGu trebala predstavljati previše problema. Vjerujem da će PSG do poluvremena već voditi i sa hendikepom (i ovdje se može prbati rez na poluvremenu 2:0)...
    Sve odigrano kod bet365 kladionice.

  18. Odličan tip!
    l0rd reacted to TazMan in Srijeda 30.9.2020.   
    Čestitke,prošlo ko puška ..... Bravo za tipove
  19. Sviđa mi se
    l0rd reacted to 3plus in Utorak 29.9.2020.   
    Ferencvaroš - Molde
    Ferencvaroš je odlično započeo novu sezonu i do sada nisu izgubili nijednu utakmicu. Kvalifikacije su počeli od prve runde, a moramo naglasiti da ih žreb nimalo nije štedeo na ovom putu. Već u prvoj rundi namerili su se na švedskog prvaka i uvek neugodnu ekipu Đurgardena. Ipak, Fradi je slavio sa 2:0 i zakazao megdan Seltiku. Bukmejkeri im nisu davali velike šanse za prolazak dalje, naročito što se meč igrao u Glazgovu. Međutim, mađarski prvak je sve iznenadio i odneo velikih 2:1. Ništa im nije bilo lakše ni na trećem koraku. Čekali su Dinamo iz Zagreba, ali su i njih uspeli da eliminišu istim rezultatom. Sada su u predvorju grupne faze, a na gostovanju u Norveškoj uspeli su da izbore vrlo dobar remi od 3:3. Ekipa Sergeja Rebrova dobro igra i u domaćem prvenstvu, gde je u tri kola upisala sedam bodova. Ovo je velika prilika za nekadašnjeg giganta da se vrati na staze stare slave pošto su nedavno preživeli veliku finansijsku krizu.
    Sa druge strane, Molde ne može da se pohvali dobrom formom u poslednje vreme. Gosti su u takmičarskom ritmu već duže vreme pošto su odigrali već 19 kola u norveškoj eliti. Ipak, aktuelni šampion se nalazi na četvrtom mestu i moći će da se bore samo za Ligu Evrope, jer zaostaju čak 18 bodova za liderom Bodo/Glimtom. Ekipa Erlinga Moa je izgubila četiri puta u prethodnih pet kola i mora popraviti svoju igru ako žele da izbore mesto u grupnoj fazi Lige šampiona. Njihov put u kvalifikacijama je bio znatno manje trnovit, jer su uspeli da eliminišu finski KuPS, slovenačkog šampiona Celje i azerbejdžanski Karabag. U prvom meču su uspeli da se vrate posle zaostatka od 2:0 i izbore aktivan rezultat pred put u Mađarsku.
    Šta mi igramo na golove?
    Remi sa puno golova u prvom meču otvara prostora za još jedan efikasan duel ove dve ekipe. Molde mora napasti od prvog minuta i ići na pobedu. Lošija forma u prvenstvu može značiti i da su gosti bacili sve karte na učešće u Ligi šampiona. Sa druge strane, Ferencvaroš će imati prostora da kazni potencijalne greške rivala, te očekujemo da na ovoj utakmici vidimo barem po gol u obe mreže.
    Drugi tip je vezan za prvi predlog, i verujemo da i na ovoj utakmici možemo videti barem tri gola. Ferencvaroš ima istorijsku šansu da se domogne elite, i ne verujemo da će braniti remi iz Norveške. Po svemu viđenom, i zaslužili su to mesto, a svakoj ekipi su do sada uspeli da daju barem dva gola.
    0:0
    GG @1.57
    UG 3+ @ 1.70
    Izvor: https://www.3plus.rs/2020/09/28/ferencvaros-molde-najava-utakmice-i-besplatne-prognoze/
  20. Sviđa mi se
    l0rd reacted to Goksim in Nedelja 5.7.2020.   
    Jučer odličan dan a nadam se da će i danas tako biti...
     
    Atletic Bilbao - Real Madrid 1X (2,00) bet365
    Koeficijent na Real Madrid raste što sugerira da mnogi dijele mišljenje da će Real kiksati danas. Ovo im je zadnja teška utakmica a imali su dosta sreće i sa Real Sociedadom i Getafeom gdje je ishod utakmice lako mogao biti drugačiji. 
    Real je u boljoj formi od Barcelone ali nemože se negirati da su imali i dosta sreće do sada. Atletic Bilbao je ozbiljna momčad sa kojom Real tradicionalno nema najbolji scor. U odličnoj su formi od nastavka sezone te su slavili u 3, remizirali u 2 te izgubili svega jednu utakmicu. 
    4 od 5 zadnjhi susreta ove dvije momčadi je završilo X-om. 
    Očekujem da se Barcelona pobjedom danas približi Realu te da ćemo ipak imati koliko-toliko napetu završnicu gdje Real neće imati luksuz prava na kiks što je trenutno slučaj sa 4 boda prednosti. 
    Vjerojatni sastavi
    Athletic Bilbao:
    Simon; Capa, Yeray, Martinez, Yuri; Lopez, D Garcia; Muniain, R Garcia, Cordoba; Williams
    Real Madrid :
    Courtois; Carvajal, Varane, Ramos, Mendy; Kroos, Casemiro, Valverde; Hazard, Benzema, Isco

  21. Sviđa mi se
    l0rd reacted to bjorn in Subota 20.6.2020.   
    Crvena Zvezda - FK Proleter Novi Sad / HT/FT Zvezda i manje od 6 golova - Bet Builder (1.83) bet365
    Posljednje kolo srpske Superlige, utakmica u kojoj će Zvezda proslaviti 31. šampionsku titulu, uz slobodan ulaz i bez ograničenja za publiku, te se očekuje oko 30.000 gledalaca. Sprema se spektakularna proslava, uz dosta pirotehnike i specijalnih efekata, a naravno, ekipi će biti uručen šampionski pehar i medalje. U takvoj atmosferi, mislim da sigurna pobjeda Zvezde ne dolazi u pitanje, kao što je to bio slučaj i u protekle dvije godine (2018. 5:1 protiv Voždovca, 2019. 3:0 protiv Napretka). Proleter bez ikakvih ambicija u ovom duelu, za pobjedu u gostima ne znaju još od septembra, a u pet dosadašnjih međusobnih duela protiv Zvezde još uvijek nisu postigli niti jedan gol.
    Zvezda ove sezone na domaćem terenu ima omjer 13 1 0 uz gol razliku 34:7, a učinak na poluvremenu je 10 3 1. Mislim da je granica od šest golova zaista visoka, ni Zvezda ni Proleter nijednom ove sezone nisu išli u over 5.5, a u međusobnim duelima samo jednom je postignuto četiri gola, u jedinoj dosadašnjoj utakmici u kojoj je Zvezda bila domaćin. Osim toga, prosjek golova od 2.2 na gostujućim utakmicama Proletera je najniži u čitavoj ligi. Danas se pojavila informacija da je nekoliko igrača Zvezde zaraženo koronavirusom, tako da je moguće da će Stanković biti prinuđen na neke izmjene, ali situacija zasad nije dramatična, i ne mijenja naročito odnos snaga na terenu.

  22. Sviđa mi se
    l0rd reacted to Goksim in Četvrtak 21.2.2019.   
    Evo i mog odabira za danas. O Dinamu sam već pisao a mislim da je o druge dvije utakmice već bilo govora. Generalno, imamo aktian rezultat i dobre momčadi i suce za kartone. Sve preduvjeti su tu...
    unibet

  23. Sviđa mi se
    l0rd reacted to tihi372 in Nedelja 17.2.2019.   
    danas izostanci







  24. Sviđa mi se
    l0rd reacted to IzudinB in Subota 16.2.2019.   
    INFORMACIJE
    LEGENDA: gk - goalkeeper (golman), df - defender (odbrana, defanzivac), mf - midfielder (sredina terena, veznjak), fw - forward (napadač, ofanzivac). Broj odigranih mečeva u ligi / broj postignutih golova.
    1) Perth Glory - Brisbane Roar
    Perth Glory ne računa samo na: Alex Grant (df 11/0). Brisbane Roar ima dosta problema oko sastava. Nisu u kombinaciji: Young (gk 17/0), O'Toole (df 15/0), Hingert (df 16/0), DeVere (df 5/1), Alex Lopez (mf 17/1), Kristensen (mf 12/0), Mauk (mf 4/0) i Adam Taggart (fw 18/11, top scorer).
    2) Real Oviedo - Alcorcon
    Domaći bez Forlina (df 11/0). Gosti u problemima što se tiče defanzivne linije. Aut su: Bellvis (df 22/0), Laure (df 21/0), Hector Rodas (df 8/0), Felipe Alfonso (df 5/0), Mayoral (mf 6/0) i Casadesus (fw 15/1).
    3) Pesaro - AlbinoLeffe
    Pesaro ne računa na: Botta (mf 19/0) i Balde (fw 21/0). AlbinoLeffe bez: Stefanelli (df 21/0), Agnello (mf 23/2), Romizi (mf 22/1). Pod znakom pitanja je Gelli (mf 23/0).
    4) Benevento - Cittadella
    Domaći bez: Puggioni (gk 9/0) i Di Chiara (df 15/0). Gosti u većim problemima, neće igrati: Adorni (df 14/0), Rizzo (df 4/0), Iori (mf 19/3, captain), Scappini (fw 13/1), Finotto (fw 19/5, top scorer).
    5) Heidenheim - Hamburger
    Heidenheim kompletan. Hamburg bez 3 fudbalera iz prvog tima. Aut su: Sakai (df 20/0), Douglas Santos (df 21/0) i Hunt (mf 17/4).
    6) Port Vale - Morecambe
    Domaća ekipa samo bez: Oyeleke (fw 20/2). Gosti imaju ozbiljan broj izostanaka: Roche (gk 15/0), Lavelle (df 23/0), Tutte (mf 18/2), Wildig (mf 19/1), Fleming (mf 9/1), Oliver (fw 25/3), Mandeville (fw 30/2), Leitch-Smith (fw 25/6, top scorer).
  25. Sviđa mi se!
    l0rd reacted to Goksim in Srijeda 12.12.2018.   
    Kao i jučer, podsjetnik, da pratite u dnevnu temu za četvrtak budući da će večeras izaći razrade za Europsku ligu na kojoj sam zadnjih godina u zadnjem kolu grupne faze stvarno lijepo zaradio a nadam se da ćemo to zajedno ponoviti i sutra! ?
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use