Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

2. PŠ - Kolo 21 - 24.12.-27.12. (Pet-Pon)

IzudinB

Recommended Posts

@furyshaa, @ante16, @drm, @BoskoBuha, @Guts1950, @deestock, @Silviyo1302, @soyer567, @Griza, @koki091, @SleepyBear, @sestincan, @Ipoje4, @sportskinovinar, @Milevski1983, @kesa1402, @Rastocine13, @nenosk, @markec9, @zeko, @bruno34, @moneyhunter, @Amsterdam17, @pippen33, @bmbm, @CarlosBacca70, @Pavijan098, @vjekos, @unkdy, @elnino, @campi91, @GUINNESS, @Nbafan, @Master of disaster, @Leedsfan, @Clutch, @Vido992, @Marko15, @jansavc, @nidjeveze, @jaki, @risretto, @carneuss, @falconius031, @tihi372, @Jela09, @kova07, @badbeat, @fran, @gwilly, @nutrija, @Mile5, @fic, @noja57, @tome1993

Pozivam sve sudionike natjecanja Druge lige Posljednje šansa da postave svoje prognoze za period od petka do ponedjeljka. Prognoze možete postaviti do subote do 13:00 CET.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Kolega @tome1993 ima pravo postaviti dva tipa u ovom kolu. 

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka na tabeli, slobodno mi se javite i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

POSLJEDNJA ŠANSA - TABLICA 2021/2022

Kolega @IzudinB u prošlom kolu igrao sam Utakmicu Juventus - Cagliari 1.pol. (AH-0.5-1) po koef. 1.87

Utakmica je završila rezultatom 1:0 u 1.pol. Znaci oklada mi je bila 50% prolazna a ostalih 50% uloga mi je vracen.

Koliko vidim vi ste mi označili tu okladu void, moje osobno mišljenje je da ste mi tu okladu trebali prikazati kao dobitnu.

Kako je koef. bio 1.87 znaci oklada je bila dijelomicno prolazna, znaci koef. na ovaj dobitni par je na kraju ispao 1.435

Ako mi je bet365 ovu okladu prikazao 50% prolazno onda bi i vi mi trebali! 😉

Tottenham - Crystal Palace

Ovaj par sam uplatio još sinoć. Oklada po meni ima vrijednost igranja.

2742D8D9-96BD-4514-A092-5537A1211880.jpeg.7aa61c8ce2ed5c6e16996348b3c92cfc.jpeg

Jedan mi je od glavnih tipova ovoga vikenda.

Samo da napomenem za ovaj par. Ako Tottenham u 1.pol odigra nerjeseno znaci pola uloga mi se vraća, a pola uloga gubim.

Znaci slobodno tu okladu možete onda prikazat gubitnim, dok je gore sa Juventusom druga priča, ipak na toj okladi nisam izgubio ulog nego mi je pola uloga vraćeno a pola sam dobitka dobio.

LP…😀

14-6

Konyaspor- Besiktas    1X    1,50 (SuperSport)

Konyaspor je odličan ove sezone, a na domaćem terenu su neporaženi... Besiktas će ovdje svakako biti zadovoljan i s bodom i očekujem jednu tvrdu utakmicu. Forma domaćina ove sezone ulijeva povjerenje i teško ovakav Besiktas može do pobjede na teškom gostovanju !

Gost
This topic is now closed to further replies.
    • Sve u redu, ispricavam se iskreno onda jos jednom svima spomenutima. Ma jasno da ima gresaka, bilo je i novih pravila dodanih tako da, sve je to normalno. Sve jasno Apropo ostatka posta, slazem se s napisanim, a vjerujem i velika vecina obzirom da je razmisljanje realno i normalno. Lp
    • Pozdrav kolega @mesrine, što se tiče propuštenih kola, 5 uzastopnih se računa, očigledno se dogodila greška u pisanju, isto tako je bila i greška za ono postavljanje istih tipova u Guts-Leonardo kupu na početku natjecanja ako se sjećaš, gdje sam i ja sam mislio da se ne smije u prvim kolima, po pravilima, ali se dogodila greška u pisanju. Razumljivo je jer su pravila jako kompleksna i nije ih bilo lako napisati. Svakako smo tu da ispravimo i regulišemo sve, zato i jesmo napravili ovu temu posebnu za ovakve stvari. A što se tiče postavljanja tipova za kolegu @mester, tolerisao sam dva ili tri puta, ne mogu se sjetiti sada, ali ne bih više tolerisao, jer ukoliko sam @mester neće postavljati tipove, ne može netko drugi postavljati za njega do kraja sezone, bilo bi zaista glupo. Ako sada ovo kolo nije postavio, onda nema smisla da netko ponovo već treći ili četvrti put zaredom postavlja za njega. Mislim da će se i ostali složiti sa mnom što se toga tiče. Okej je dva tri kola, ali više, ne bi bilo fer prema ostalima.
    • Odlican post, i jos bolji izbor da ne postavis nista iz Lige Prvaka u Guts-Leonardo Kupu.  
    • Evo kolega tu cu odgovoriti da tamo ne zatrpavamo temu. I da, nikakva svada nije u pitanju, bar ne s moje strane Razmisljao sam dosta o tome sto pitas vezano za 4 tipa u kupu, ali sam odustao. Prvo, definitivno nisam htio isti tip koristiti za ovo kolo PS i u ovoj fazi kupa, a drugo me nista sa vecerasnjeg susreta dovoljno ne privlaci ili odnosno ako privlaci onda ne ispunjava kvotu. Vrzmalo mi se po glavi jedino sut u okvir Raphinhe 1.22, jer je u odlicnoj formi i sigurno na penalu jer nema Lewe. Odustao sam i od toga, zelim gledati u miru uz pivo i brojati kornere Barce do 4 da prodem ovo kolo lige nadam se. Sve si vec rekao i sve potpisujem sto se tice ovog duela, a ja u tom slucaju podrzavam Barcu, iako bih radije volio da prode Inter, no oni su me bas razocarali s ovim padom na svim frontovima a ocekujem jos jedan, taj u ligi prvaka, i to mozda ne konkretno odmah veceras (mada vjerujem i u to) nego u zbroju obje tekme mislim da ce proci Barca i odigrat cu to po 1.50.  Zasto, pa protiv Bayerna su primili 2 a mogli su jos, i trebali, pa ih rusila Bologna, pa raspali Milan im utrpao 3 komada, i onda jos domaci poraz od Rome, tako da ne vidim u 2utakmice kako bi oni prosli, pogotovo ako danas izgube, a vjerujem da hoce (iako ce biti itekako tvrd orah, bar ocekujem to). Nema im Pavarda, mjenja ga ocito Bisseck, a tu stranu siluje Raphinha, i biti ce zanimljivo vidjeti odlicnog Dumfriesa koliko ce ici naprijed a koliko pomagati ovom "njemcu" iza. Sve u svemu, poslastica, idem odraditi sta trebam, a pivo se hladi tako da u 21h lokot na vrata i uzivanje uz pracenje Barce do 4 kornera, i po njihov ukupni prolaz koji cu odigrati.   Da je ovaj susret dosao prije 2-2 s Bayernom, dobrano bih upregnuo vijuge sta i kako, a ovako mislim da ovakav protivnik i ova faza dolazi za njih u katastrofalnom trenutku, dok za Barcu bas naprotiv dolazi u sjajnom trenutku i raspolozenju. Da ne duljim, sve vuce na Barcu, i njih podrzavam cak i da znam da ce ispasti nakon neke takticke majstorije Inzaghija i fanaticne borbe do krvi njegovih pulena. Toliko..sretno
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use