Jump to content

Počinje Prvo kolo Guts-Leonardo kupa a i Svjetsko nogometno prvenstvo u Katru!

Svi sudionici Prve i Druge lige Posljednje šanse mogu sudjelovati u prvom kolu Guts-Leonardo kupa

Posjetite podforum posvećen Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, grupama te specijalim okladama.

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

2. PŠ - Kolo 33 - 4.2.-7.2. (Pet-Pon)


Recommended Posts

@furyshaa, @ante16, @drm, @BoskoBuha, @Guts1950, @deestock, @Silviyo1302, @soyer567, @Griza, @koki091, @SleepyBear, @sestincan, @Ipoje4, @sportskinovinar, @Milevski1983, @kesa1402, @Rastocine13, @nenosk, @markec9, @zeko, @bruno34, @moneyhunter, @Amsterdam17, @pippen33, @bmbm, @CarlosBacca70, @Pavijan098, @vjekos, @unkdy, @elnino, @campi91, @GUINNESS, @Nbafan, @Master of disaster, @Leedsfan, @Clutch, @Vido992, @Marko15, @jansavc, @nidjeveze, @jaki, @risretto, @carneuss, @falconius031, @tihi372, @Jela09, @kova07, @badbeat, @fran, @gwilly, @nutrija, @Mile5, @fic, @noja57, @tome1993

Pozivam sve sudionike natjecanja Druge lige Posljednje šanse da postave svoje prognoze za period od petka do ponedjeljka. Prognoze možete postaviti do subote do 13:00 CET.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka na tabeli, slobodno mi se javite i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

POSLJEDNJA ŠANSA - TABLICA 2021/2022

Link to comment
Share on other sites

“Bet365

Dragovoljac - Osijek, Osijek daje više od 1 gola, 1,25

S obzirom da mi je zicer vikenda postavio Ante16, a i drugi par Leedsfan razmišljao sam staviti na Bournemouth u FA cupu. Ipak odustao sam jer ne znam koji će sastav biti, ali svakako skrećem kolegama pažnju na FA cup ovaj vikend. Imamo Chelsea, West Ham i Bournemouth kao velike favorite protiv niže ligaša. Zadnji put sam digao fini novac na kupovima kad sam igrao na favorite gol u oba poluvremena i više golova. Pa ako budu prvi i jaki sastavi ići će opet takve oklade. Pišem ovo jer nisam siguran da ću sutra stići išta postaviti pa sad skrećem pažnju na kup natjecanje.

Dakle moj par kojeg igram pa neka ide i ovdje je da Osijek daje barem 2 gola na utakmici. Dragovoljac je posljednji, a još su ove zime ostali bez dosta igrača. Sa druge strane očekujem buđenje Osijeka koji je prošli vikend odigrao slabu utakmicu protiv Slaven Belupa.

Screenshot_20220204_145625.jpg

Link to comment
Share on other sites

Gost
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use