Jump to content

Počinje Prvo kolo Guts-Leonardo kupa a i Svjetsko nogometno prvenstvo u Katru!

Svi sudionici Prve i Druge lige Posljednje šanse mogu sudjelovati u prvom kolu Guts-Leonardo kupa

Posjetite podforum posvećen Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, grupama te specijalim okladama.

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

8. kolo Druge lige Posljednje Šanse - 30.9. - 3.10. (Pet-Pon)


Recommended Posts

@Goksim, @josip123, @mesrine, @zeko1088, @Guts1950, @Ipoje4, @Rome, @bruno34, @ante16, @konspirator, @nuki01, @noja57, @Amsterdam17, @MGD1921, @jansavc, @Filipo, @SKImperator, @COLT, @markec9, @deestock, @nutrija, @soyer567, @risretto, @Leedsfan, @jeneri29, @Iblaz93, @Nebojsao, @nenosk, @vjekos, @FamilyGuy, @sestincan, @McGarrett, @Ivan98, @elnino, @Master of disaster, @colastefan, @llatin, @StatisticOS, @tome1993, @Hugh, @Smirke, @Playmaker91, @Humanic

Pozivam sve sudionike natjecanja Druge lige Posljednje šanse da postave svoje prognoze za period od petka do ponedjeljka. Prognoze možete postaviti do subote do 15:00 CET.

@GUINNESS i @stjepan91 su diskvalificirani iz natjecanja nakon što su propustili 4 kola zaredom. Do sada je u prvih sedam kola diskvalificirano čak 12 igrača.

Ukoliko @Master of disaster, @SKImperator, @Amsterdam17, @elnino i @StatisticOS propuste ovo kolo, bit će diskvalificirani.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka na tabeli, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

Screenshot_11.png

Screenshot_10.png

POSLJEDNJA ŠANSA TABLICA!

Link to comment
Share on other sites

“Bet365

Subota

15:00 Leotar - Željezničar / gost daje gol 1.24 (Wwin)

Sutra gostujemo najlošijoj ekipi u ligi, ekipi Leotar. Osvojili su samo osam bodova, od toga četiri doma, doduše imaju odigrane samo tri utakmice na domaćem terenu zbog raznoraznih odgoda. Što se ekipe Željezničar tiče, nalazimo se na ugodnom trećem mjestu, najbolja smo gostujuća ekipa lige i na posljednih pet utakmica smo dali najmanje jedan gol, prema tome sutra očekujem najmanje jedan gol u mreži golmana Leotar.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Tampa Bay-Kansas City over 34,5 bet365 (1,22)

Očekujem puno više overa.u NFLu nego je to bio slučaj u prva tri kola a i jučer.  Tampa Bay je odigrala nekoliko "čudnih" utakmica gdje su rezultati bili 14:12, 20:10 i 19:3. Nakon tri undera očekujem da napokon odigraju utakmicu koja ide u over. 

Kansas koji je također podbacio u prošlom kolu što se overa tiće ima jednog od najboljih QB-a što je dodatnih razlog zašto očekujem over.

Screenshot 2022-09-30 at 11.20.46.png

Link to comment
Share on other sites

Gost
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use