NaslovnicaVijestiBivši vodeći svjetski talenat: Freddy Adu pronašao novi klub!

Bivši vodeći svjetski talenat: Freddy Adu pronašao novi klub!

Nekad vodeći svjetski talent Freddy Adu, koji je u počecima svoje karijere bio smatran Peleovim nasljednikom, po svemu sudeći pronašao je novi klub, čak 14. u karijeri!

Freddy Adu pronašao novi klub

On je debitovao sa samo 14. godina za D.C. United u američkom MLS-u, a par tjedana nakon debija postigao je i svoj prvi gol, postavši tako najmlađi strijelac u povijesti ovog takmičenja. Mnogi su mu u to vrijeme predviđali sjajnu karijeru, i uprkos probi koju je imao u Manchester Unitedu, njegova karijera nikad nije krenula pravim putem.

[su_bbworld]

Bivši američki reprezentativac je promijenio 12 klubova od odlaska iz D.C. Uniteda 2006. godine, a najveći za koje je igrao su Benfica i Monaco. U karijeri je igrao za klubove iz Sjedinjenih Američkih Država, Portugala, Francuske, Grčke, Turske, Brazila, Srbije, te Finske. U posljednje vrijeme Amerikanac ima dosta problema sa pronalaskom novog kluba, ali to će se ubrzo promijeniti. Prema pisanju švedskih medija, krilni igrač će uskoro zaigrati i u toj državi.

Kako se piše, klub koji je zainteresovan za njegovo dovođenje je trećeligaš Oskarshamns AIK. Na pitanje novinara o mogućem Aduovom dolasku, njihov trener Mikael Persson je rekao: “Ne želim pričati o igračima koji nisu naši. Ne želim doprinositi špekulacijama.”

[su_no1forfootball]

Piše se kako Adu želi doći u Oskarshamns AIK jer klub ima jako zanimljiv plan. Naime, u narednih pet sezona žele doći do prvog ranga švedskog nogometa, te su spremni uložiti velike novce, a Adu je navodno prva zvijezda u nizu koja će im pomoći u tome.

Prije dvije godine on je priznao kako mu je velika medijska pažnja na počecima karijere uzrokovala daljni razvoj iste, te da se nikad nije uspio u potpunosti oporaviti: “Neću lagati, to sve mi smeta, boli me. Imam samo 26 godina. Da, imao sam teških trenutaka u svojoj karijeri, ali sam imao i dobrih također. Na kraju krajeva, ne mogu kontrolisati ono što ljudi govore o meni. To nije bio moj izbor da me uspoređuju sa Peleom kad sam stigao u ligu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!