NaslovnicaVijestiChelsea i Napoli rade veliku trampu, posao bi trebao biti gotov uskoro.

Chelsea i Napoli rade veliku trampu, posao bi trebao biti gotov uskoro.

Chelsea i Napoli prije ljeta trebali bi obaviti veliku trampu trenera. Naime, sve se više piše o tome kako uprava Chelseaja nije zadovoljna radom Contea, a Maurizio Sarri u potrazi je za novim izazovom u karijeri i trampa između Chelsea i Napolija čini se kao logičan potez.

Još za Božić pisalo se o tome kako je će Abramovich otpustiti Contea zbog loših rezultata, no trener prošlosezonskih prvaka dobio je još jednu priliku, ali u osmini finala ispali su od Barcelone, a u prvenstvu nisu izborili Ligu prvaka tako da je otkaz na kraju sezone nekako logičan slijed događaja.

[su_bet_builder]

S druge strane, Maurizio Sarri već je emocionalno ispražnjen nakon još jednog neuspjeha na klupi Napolija. Klub iz Napulja igra sjajan nogomet, po mnogima najkvalitetniji i najatraktivniji nogomet na Apeninima, ali nekako im uvijek pobjegne taj naslov u ruke Juventusa.

Napoli je imao sjajnu priliku da ove sezone uzme titulu, ali čini se da to ipak neće uspjeti jer su prije tjedan dana poraženi u Firenci rezultatom 3-0, dok je ‘Stara dama’ slavila u Milanu protiv Intera golovima u 87. i 89. minuti. Corriere della Sera piše o tome kako je Sarri emocionalno ispražnjen i da želi napustiti Napoli.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Predsjednik De Laurentiis u potrazi je za novim trenerom, a najlogičnija opcija je Antonio Conte koji ima iskustva u Italiji, tri puta uzeo je naslov Serie A, a s obzirom da Chelsea ima ono što treba klubu iz Napulja i da je Sarri opcija broj jedan za klub iz Londona, čini se da će ova priča uskoro dobiti svoj ‘happy end’ i win-win situacija za oba kluba.

Još jedna stvar zbog čega je ovo sjajna stvar za oba kluba jest činjenica da klubovi neće morati platiti otpremninu za trenere već će ih jednostavno zamijeniti. Conte ugovor ima još jednu sezonu, a trener Napolija Maurizio Sarri ima ugovor do kraja sezone ljeta 2020. godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!