NaslovnicaVijestiHaos u grčkom derbiju: Poništen gol, prekid utakmice i pištoljem na sudije!

Haos u grčkom derbiju: Poništen gol, prekid utakmice i pištoljem na sudije!

Haos u grčkom derbiju! Duel dva prvoplasirana tima na tablici prekinut je u samoj završnici nakon velikih nereda zbog poništenog gola.

Jedna od ključnih utakmica između PAOK-a i AEK-a prekinuta je u posljednjim trenucima zbog nereda koji su se pojavili na tribinama na rezultatu 0:0.

Novi skandal u grčkom nogometu i novi nedovršen derbi u najdramatičnijem europskom prvenstvu. Jedan od odlučujućih mečeva između nogometaša PAOK-a i AEK-a prekinut je u posljednjim trenucima zbog nereda koji su nastali na tribinama pri rezultatu 0:0.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Prava rovovska borba ​​viđena je tijekom 90 minuta, a onda – ludnica! Stadion je eksplodirao nakon gola koji je postigao Varela! Rezultat je 1:0 za PAOK!

Pogodak vrijedan naslova, a AEK-ovi igrači su u nevjerici gledali oko sebe. Ipak, sudac je odlučio poništiti gol jer je jedan igrač PAOK-a bio u zaleđu na gol-liniji kad je Varela uputio udarac.

Veliki transfer na Parku prinčeva: Cavani napušta klub, njegova zamjena košta 120 miliona eura!

Imate 15 godina i odbijete ponudu Chelseaja! Šta vam se desi nakon 5 godina?! Ne bi ste ni zamislili

Odjednom, ekstazu i delirij zbog gola, zamijenili su ljutnja i bijes. Niko u PAOK-u nije mogao vjerovati što im se događa! Drugi put u nizu protiv atinskih timova u trenucima kada se čini da su na korak od naslova, koji nisu osvojili od 1985. godine!

Vlasnik PAOK-a, Ivan Savvidis, utrčao je sa pištoljem na teren i htio se obračunati sa sucima, pa je utakmica uskoro prekinuta, iako je ostala samo sudačka nadoknada. Uslijedili su neredi i pokušaji tuče na samom terenu.

Ovo je drugi prekid u utakmicama PAOK-a, pošto su navijači krajem veljače prekinuli derbi s Olympiacosom.

Navijači PAOK-a pogodili su trenera gostiju Garciju prije početka utakmice, pa je sudac odlučio da se isti ne odigra iz bezbjednosnih razloga.

Riješeno je tako što je pobjeda pripala crveno-bijelima iz Pireja službenim rezultatom (0: 3), koji je udaljio crno-bijele iz Soluna od naslova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!