NaslovnicaVijestiHAZARDOV OTAC OBJASNIO: Zašto njegov sin nije potpisao novi ugovor sa Chelseajem?

HAZARDOV OTAC OBJASNIO: Zašto njegov sin nije potpisao novi ugovor sa Chelseajem?

Thierry Hazard, otac Edena, napravio je neke iznenađujuće komentare o budućnosti svog sina, pred zimski prijelazni rok. Chelseajev krilni igrač, koji se pridružio iz Lillea 2012. godine je odličan u ovoj sezoni, a mnogi ga smatraju jednim od najboljih igrača Premier lige.

HAZARDOV OTAC OBJASNIO

Hazard, koji ima 26 godina, redovito je govorio o svojoj želji da igra za Real Madrid i također je povezan sa prelaskom u Manchester United posljednjih tjedana, ali mislimo da su to samo glasine.

Trenutačno usred vrlo zauzetog božićnog razdoblja, talijanski trener Antonio Conte je pozvao svoje igrače da ignoriraju glasine o budućnosti.

“Teško razdoblje počinje”, rekao je u vezi špekulacija oko budućnosti Hazarda i David Luiza.

[su_watch_live_football]

“Pogotovo za svakog igrača, za svakog trenera, u tom razdoblju ima mnogo glasina, neke su istinite, neke nisu.”

“Danas ima puno glasina, moramo biti spremni suočiti se sa tim glasinama, moramo igrati utakmicu po utakmicu, jer ćemo igrati svaka tri dana, ali nije u redu da nas ove glasine sputavaju.”

Thierry Hazard je razgovarao sa belgijskim medijima ispred nadolazećih utakmica Chelseaja, protiv Stoke Cityja i Arsenala.

Belgijski krilni igrač ima dvije i pol godine u svom ugovoru u Chelseaju, ali nije zainteresiran za potpisivanje novog ugovora, rekao je njegov otac.

“Eden je odbio produljenje ugovora, jer se vidi da igra u Real Madridu”, rekao je Hazardov otac.

“Ako se pojavi prilika, on želi biti u mogućnosti prihvatiti prijedlog iz Madrida.”

[su_live_koeficijenti_v2]

Međutim, Hazardov otac je inzistirao na tome da kontakt još nije napravljen iz Real Madrida.

Njegov suigrač i reprezentativac Belgije, Thibaut Courtois također odbija potpisati novi ugovor sa Chelsejem.

25-godišnji vratar se također navodno želi preseliti u Real Madrid, unatoč tome što su mu ponudili da bude jedan od najplaćenijih igrača u zapadnom Londonu.

Chelsea navodno nudi Courtoisu više od 200.000 funti tjedno za potpisivanje novog petogodišnjeg ugovora. Belgijanci u ovom trenutku izazivaju velike glavobolje u Chelseaju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!