NaslovnicaVijestiJoš jedna europska zvijezda u Kini, Napoli ostaje bez klupske ikone?!

Još jedna europska zvijezda u Kini, Napoli ostaje bez klupske ikone?!

Prijelazni rok je zavšen u europskim ligama, ali još uvijek traje u Kini, pa tako klubovi iz najmnogoljudnije zemlje svijeta još uvijek mogu dovoditi igrače iz Europe, a kako stvari stoje, jedna od zvijezda iz Serie A bi se mogla preseliti na Daleki istok.

Kako prenose ugledni talijanski novinari, koji su najpovjerljiviji izvor informacija po pitanju transfera, Napoli će ostati bez svog kapitena.

Gianluca Di Marzio i Fabrizio Romani prenose da će Marek Hamšik uskoro postati novi igrač kineskog Dalian Yifanga, a već su poznati i detalji bogatog ugovora.

Slovak će potpisati trogodišnju vjernost Kinezima za što će godišnje zarađivati 9 milijuna eura. Uz to, klub sa San Paola će dobiti 15 milijuna eura na račun odštete za 31-godišnjeg veznjaka, a potvrda je stigla i od samog trenera napuljskog kluba, Carla Ancelottija.

„Bespotrebno je skrivati pregovore koji su u tijeku i nastojat ćemo ispuniti igračeve želje“, rekao je don Carlo, prenosi Di Marzio.

Ugovor bi trebao biti potpisan u ponedjeljak, a Hamšik će – koji je postao ikona kluba – napustiti jug Italije nakon 12 godina.

Transfer igrača je moguć u ovo vrijeme jer prijelazni rok u Kini još traje, a klubovi iz zemalja gdje je završen transfer period i dalje mogu prodavati nogometaše, ali ne i kupovati.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!